Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SE DĂ STARTUL KARPATIA HORSE SHOW 2017 Trei zile de competiție, aventură și distracție pe Domeniul Cantacuzino de la Florești

Participanți din 15 țări se pregătesc pentru a lua startul la ediția din 2017 a Karpatia Horse Show.
De vineri, 29 septembrie până duminică, 1 octombrie,  Karpatia Horse Show este locul ideal de întâlnire pentru toți cei cei pasionați de echitaţie, dar şi pentru cei care-şi doresc să petreacă timp de calitate și să trăiască experiențe pline de suspans și adrenalină.
Unii dintre cei mai titrați designeri de traseu și arbitri internaționali din domeniu își dau concursul pentru a oferi concurenților și spectatorilor cele mai ridicate standarde de competiție. Karpatia Horse Show va găzdui două tipuri de competiții oficiale: Concursul Complet Internațional (disciplină olimpică din 1912) și Campionatul Balcanic de Atelaje, disciplină la care România este în top 10 mondial.
Pentru publicul care va ajunge pe domeniul de la Floreşti, județul Prahova, organizatorii au pregătit activităţi speciale. De la prezentări de cai eleganţi, ogari şi maşini de epocă, drive test cu maşini de teren şi de lux până la accesul într-o zonă comercială variată cu creatori de frumos şi creatori de gust, Karpatia Horse Show înseamnă o experiența unică.
Zonele de agrement inspirate de parcul şi pădurea de peste 130 de hectare ale domeniului, fac din competiţia ecvestră un superlativ al evenimentelor de weekend outdoor pentru toţi membrii familiei.
Și copiii se vor bucura de numeroasele activități dedicate lor: de la agrement cu ponei și cai sau plimbări cu gatoruri, la ateliere inspirate de natură, un labirint uriaș de parcurs și multiple activități de aventură.
Programul celor trei zile de concurs va fi:
Vineri, 29 Septembrie
10:00 Concurs Complet Internațional 1*      – Dresaj
12:00 Campionat Balcanic Atelaje cu 2 cai  – Dresaj
14:00 Concurs Complet Internațional 2*      – Dresaj
15:00 Concurs Complet Internațional 3*      – Dresaj
15:30 Concurs Complet Național Novici      – Dresaj
17:00 Concurs Complet Național Prenovici – Dresaj
Sambătă – 30 Septembrie
09:30 Concurs Complet Internațional 3*       – Cros
10.30 Concurs Complet Național Prenovici  – Cros
11.15 Concurs Complet Național Novici       – Cros
12.15 Concurs Complet Internațional 1*       – Cros
14.15 Concurs Complet Internațional 2*       – Cros
15.00 Pauza
15.45 Campionat Balcanic Atelaje cu 2 cai   – Maraton
Duminică – 1 Octombrie
10.00 Concurs Complet National Prenovici – Obstacole
11.30 Concurs Complet National Novici      – Obstacole
12.45 Concurs Complet International 1*      – Obstacole
13.45 Concurs Complet International 2*      – Obstacole
14.30 Concurs Complet International 3*      – Obstacole
15.00 Pauza
15.45 Campionat Balcanic Atelaje cu 2 cai  – Conuri
16.30 Life & Style (Paradă ținute, ogari, Clubul Morgan România)
17.15 Concurs Demonstrativ Atelaje cu 4 cai
Acces
Accesul turiştilor pe Domeniul Cantacuzino Floreşti se face cu uşurinţă. Acesta este situat în apropierea staţiunilor turistice din Prahova, la doar o ora de Bucureşti sau Braşov. În zilele de sâmbătă și duminică organizatorii au planificat și autocare cu plecare din București (Piața Victoriei) sau Ploiești (Parcare Kaufland Nord). Biteletele pentru autocare se pot achiziționa de pe www.bilete.ro.
În perioada de desfășurare a evenimentului prețul unui bilet este de 35 de lei pentru un adult și 15 lei pentru copii sub 14 ani. Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro sau direct din locație.
Detalii şi imagini de la ediţiile din anii trecuţi găsiţi pe http://www.karpatiahorse.ro sau pe pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/karpatiahorse.
Pentru a intra în atmosfera evenimentului, va invităm să urmăriţi acest film de prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=7WYlNIPAW6U
Parteneri: Toyota, Aqua Carapatica, Domeniile Sâmburești, Martini, The Botanist, Metaxa, Paul, Gonzales, Michelin, IPSO, John Deere, Pluriva, OTTO, MSL Logistic, Pluriva.
Organizatori: Domeniul Cantacuzino, Cross Country Farm, F.E.I, F.E.R.,  Rumor Production
Eveniment organizat cu sprijinul: Consiliul Județean Prahova, Camera de Comerț și Industrie Prahova, Savana, Pentru Cai, R&M Audit.
Parteneri media: Magic FM, Adevărul, Dilema, Historia, Men’s Health, National Geographic, Casa Lux, VIVA, Business Review, Observator cultural, Times New Roman, Iqads, B24 FUN, Bună Ziua Brașov, Transilvania Business, Observatorulph.ro, CâmpinaTV.ro, Qbebe, MAMI, Draga mea pentru copii, Parinti.comSuntparinte.ro.
Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Prahova. Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia Consiliului Judeţean Prahova şi nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Daniel Metz, Răzvan Rimbașiu, Adrian Crivii și Cornel Cătoi - Clubul Pro Opera Transilvană, în sprijinul prestigioasei instituții de cultură

Articolul următor

Antreprenoriat feminin cu peste 200 femei la The Woman after 5pm Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share