Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, speaker la o conferință de la Munchen

David Ciceo reprezintă Aeroportul Internațional Cluj la o prestigioasă conferință din domeniul aviației. Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, este speaker la conferință de la Munchen.
Directorul general al aeroportului clujean a fost invitat în calitate de speaker la „Smart Airports Conference-Preparing for 2030 and Beyond”, eveniment care se desfășoară în perioada 9-12 octombrie 2017, la Munchen, Germania.
În cadrul conferinței, specialiști din domeniul aeronautic dezbat noile tendințe din aviația civilă și vor propune cele mai eficiente soluții pentru dezvoltarea industriei aeroportuare. Pe lista invitaților se află reprezentanți ai celor mai mari aeroporturi din Europa, precum Munchen, Paris sau Bruxelles.
„La invitația organizatorilor, David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj a susținut o prezentare la sesiunea intitulată „The Design Lab”. Acesta a vorbit despre dezvoltarea infrastructurii și a strategiilor care vor fi implementate la Aeroportul Cluj, în contextul în care, până în 2030 se estimează că traficul de pasageri va ajunge la 7 milioane”, spun reprezentanţii aeroportului.
Alături de David Ciceo, în cadrul aceleiași sesiuni au mai susținut prezentări reprezentanți ai aeroporturilor din Budapesta și Zurich.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Londra promovează, din nou, antreprenoriatul feminin românesc, la ELITE Business Club

Articolul următor

Industria auto, unul dintre principalii piloni ai economiei românești, conform Euler Hermes

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share