Cluj Ultimele stiri

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, speaker la o conferință de la Munchen

David Ciceo reprezintă Aeroportul Internațional Cluj la o prestigioasă conferință din domeniul aviației. Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, este speaker la conferință de la Munchen.
Directorul general al aeroportului clujean a fost invitat în calitate de speaker la „Smart Airports Conference-Preparing for 2030 and Beyond”, eveniment care se desfășoară în perioada 9-12 octombrie 2017, la Munchen, Germania.
În cadrul conferinței, specialiști din domeniul aeronautic dezbat noile tendințe din aviația civilă și vor propune cele mai eficiente soluții pentru dezvoltarea industriei aeroportuare. Pe lista invitaților se află reprezentanți ai celor mai mari aeroporturi din Europa, precum Munchen, Paris sau Bruxelles.
„La invitația organizatorilor, David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj a susținut o prezentare la sesiunea intitulată „The Design Lab”. Acesta a vorbit despre dezvoltarea infrastructurii și a strategiilor care vor fi implementate la Aeroportul Cluj, în contextul în care, până în 2030 se estimează că traficul de pasageri va ajunge la 7 milioane”, spun reprezentanţii aeroportului.
Alături de David Ciceo, în cadrul aceleiași sesiuni au mai susținut prezentări reprezentanți ai aeroporturilor din Budapesta și Zurich.

Related posts

Cea mai mare expoziție de motociclete din România

redactia

Două multinaționale, Werzalit și Honeywell Lifesafety, planuri de extindere la Lugoj

Stefana Muresan

Filarmonica Banatul va intra într-un amplu proces de reabilitare

redactia

Leave a Comment