Antreprenori Eveniment Lideri si afaceri

Londra promovează, din nou, antreprenoriatul feminin românesc, la ELITE Business Club

Pentru al doilea an la rând, Londra va găzdui ELITE Business Club, eveniment în cadrul căruia antreprenoritul feminin românesc va fi prezentat ca un model de succes în Europa. Întâlnirea va avea loc, sâmbătă, 21 octombrie 2017, între orele 10.00 şi 14.00, la The Waterside Imperial Wharf din Londra.
Workshop-ul are loc în contextul în care ultimul index (2016) al World Economic Forum privind decalajezele între bărbaţi şi femei, arată că România ocupă locul 76 dintr-un total de 144 de ţări. Comparând cu anii anteriori, ţara noastră a reuşit să reducă acest decalaj al oportunităţilor între bărbaţi şi femei, mai ales la capitole precum: educaţia şi participarea economică, iar potrivit antreprenorului Bianca Tudor, acest decalaj se va reduce total mai repede decât se estimase iniţial.
“Chiar dacă încă se cunoaşte un decalaj între bărbaţi şi femei în România, acest decalaj se va stinge în următorii ani, potrivit trendului. Tot mai multe femei îşi doresc independenţa financiară, iar acest lucru se observă în numărul tot mai mare al doamnelor care au ales calea antreprenoriatului. Până la ora actuală, Comunitatea “ELITE Business Women” înglobează peste 6.000 de femei-antreprenor care, nu numai au reuşit în mediul de afaceri autohton, ci îşi doresc tot mai mult să-şi internaţionalizeze afacerea. În fapt, “internaţionalizarea” afacerilor nu mai reprezintă doar un moft, ci o necesitate specifică epocii globalizării, iar prin workshop de la Londra, ne dorim să promovăm modelele de succes româneşti şi să legăm noi colaborări transnaţionale, prin care serviciile şi produsele româneşti să ajungă pe pieţele europene”, declară Bianca Tudor, fondatorul ELITE Business Women – comunitatea femeilor antreprenor din România.
Manifestarea, care va reuni antreprenori, manageri şi reprezentanţi de IMM-uri, îi vor ajuta pe cei prezenţi să întâlnească potenţiali clienţi şi parteneri de afaceri, să identifice cele mai bune practice în industria în care lucrează şi în cele conexe, să înveţe din experienţa altora şi să-şi deschisă orizonturile şi către alte oportunităţi.
De asemenea, în cadrul evenimentului, participanţii vor dezbate subiecte precum: contextul actual al antreprenoriatului feminin în România, probleme pe care le pot întâmpina femeile în calitate de antreprenor, modele de femei antreprenor, cum au reușit în fața eșecului şi, totodată, instrumentele cele mai importante pe care le folosesc femeile antreprenor în lume.
Invitatul special al evenimentului internaţional de la Londra este Özlem Imil, unul dintre cei mai reputaţi Leadership & High Performance Coach.

Related posts

Restaurantele orădene nu mai plătesc chirie pe perioada stării de urgență

Traian Dan

Marea Unire a Vinurilor

Stefana Muresan

Fermierii români din Transilvania vor fi premiați în cadrul Conferinței PRIA Agriculture care va avea loc la Cluj-Napoca în 8 mai 2019

Stefana Muresan

Companiile anticipeaza investitii in personal

Ionut Oprea

Zece companii din Transilvania, premiate la Gala Campioni în Business

Stefana Muresan

Lansare Start-Up Nation 2018

redactia

David Ciceo: Aeroportul Avram Iancu, proiect privind transportul intermodal de marfă

Stefana Muresan

Conferința, fonduri europene – Regiunea Vest

Stefana Muresan

CORPORATE TENNIS OPEN

Primul tractor agricol românesc, lansat în toamnă, la Reghin

Ligia Voro

Cluj Business Days 2017

Ionut Oprea

Bogdan Chiritoiu la conferința PRIA Competition

Ionut Oprea

Dupa rezultate remarcabile inregistrate de Banca Transilvania, Horia Ciorcila a primit al cincilea mandat pentru functia de presedinte al CA

Stefana Muresan

Emag intră pe piața Clujului cu un curierat de mâncare

Nora Dumitrescu

Hygia Consult, de 10 ani construim împreună viitorul

Stefana Muresan

Andrei Trifan: ”În 2018, ne propunem să deschidem încă 10 restaurante Subway în țară”

Stefana Muresan

Asociația Crișana. Să mâncăm gustos și sănătos.

Ligia Voro

Arhitectura in 2016. Experientele culturale ale oraselor

Consiliul Investitorilor Străini și-a ales un nou președinte

Ligia Voro

Cele mai bune restaurante din România, conform Gault&Millau

Ligia Voro

Cel de al 6-lea Forum de Afaceri al Parteneriatului Estic, la București

Ligia Voro

Un eveniment de tradiție în Cluj-Napoca, o gală a excelenței și a valorilor: Premiile Media de Excelență – ediția cu numărul XV!

redactia

De 20 de ani, VELUX România construiește povești din mansarde

Nicolae Pop

Şcoala profesională trebuie să funcționeze ca o întreprindere

Leave a Comment