Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Canadienii de la Bombardier, peste 600 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca

Gigantul canadian Bombardier, care produce avioane şi trenuri, a ajuns în prezent la peste 600 de angajaţi în centrul de servicii de la Cluj-Napoca, deschis în 2009, şi care deserveşte activitatea globală a companiei, inclusiv 60 de unităţi de producţie din 28 de ţări, notează zf.ro.
Anul trecut, com­pania Bom­bardier Trans­por­tation Shared Ser­vices România, cu se­diul în Cluj-Na­po­ca, a avut o ci­fră de afaceri de 61,9 mil. lei (13,8 mil. euro), în creş­tere cu 25% faţă de anul anterior, un profit net de 3,7 mil. lei (835.000 de euro) şi un număr me­diu de 569 de an­ga­jaţi, ara­tă da­tele de la Mi­nis­terul de Finanţe. „În Cluj-Napo­ca, Bombardier este cu­nos­cut pen­tru Cen­trul de ope­ra­ţiuni de tip sha­red ser­vices şi are trei mari unităţi – resurse umane, finanţe şi achi­ziţii“, spun re­prezentanţii grupului canadian.
Bombardier Transportation face parte din grupul Bombardier, cu sediul central în Montreal, Canada. Acţiunile Bombardier sunt tranzacţionate pe Bursa din Toronto (BBD).
În anul fiscal încheiat în 31 decembrie 2016, Bombardier a înregistrat venituri de 16,3 miliarde de dolari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Noi pași spre digitalizarea orașului Alba Iulia

Articolul următor

Londra promovează, din nou, antreprenoriatul feminin românesc, la ELITE Business Club

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share