Cluj Industrie Ultimele stiri

Canadienii de la Bombardier, peste 600 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca

Gigantul canadian Bombardier, care produce avioane şi trenuri, a ajuns în prezent la peste 600 de angajaţi în centrul de servicii de la Cluj-Napoca, deschis în 2009, şi care deserveşte activitatea globală a companiei, inclusiv 60 de unităţi de producţie din 28 de ţări, notează zf.ro.
Anul trecut, com­pania Bom­bardier Trans­por­tation Shared Ser­vices România, cu se­diul în Cluj-Na­po­ca, a avut o ci­fră de afaceri de 61,9 mil. lei (13,8 mil. euro), în creş­tere cu 25% faţă de anul anterior, un profit net de 3,7 mil. lei (835.000 de euro) şi un număr me­diu de 569 de an­ga­jaţi, ara­tă da­tele de la Mi­nis­terul de Finanţe. „În Cluj-Napo­ca, Bombardier este cu­nos­cut pen­tru Cen­trul de ope­ra­ţiuni de tip sha­red ser­vices şi are trei mari unităţi – resurse umane, finanţe şi achi­ziţii“, spun re­prezentanţii grupului canadian.
Bombardier Transportation face parte din grupul Bombardier, cu sediul central în Montreal, Canada. Acţiunile Bombardier sunt tranzacţionate pe Bursa din Toronto (BBD).
În anul fiscal încheiat în 31 decembrie 2016, Bombardier a înregistrat venituri de 16,3 miliarde de dolari.

Related posts

Sibiu: Donație de 30.000 de euro pentru Spitalul de Psihiatrie, datorită Rotary Club

Stefana Muresan

IPEC Alba Iulia, compania cu cel mai ridicat grad de automatizare din țară, al treilea producător mondial de farfurii

Stefana Muresan

Sunt încă bani disponibili pentru microîntreprinderile din Regiunea Vest  

Ligia Voro

Leave a Comment