București Eveniment

 Bogdan PUŞCAŞ, președinte ANAP, participă la conferința PRIA Public Procurement

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice (ANAP), Bogdan PUŞCAŞ, participă la conferința PRIA Public Procurement în 8 noiembrie 2017, la București.
 
PRIAevents organizează conferința PRIA Public Procurement – eveniment complex în cadrul căruia se vor dezbate cele mai importante subiecte legate de Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice în 8 Noiembrie 2017.
În cadrul conferinței se va discuta despre Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice, măsurile și noutățile legislative pe care le are în vedere Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională pentru Achiziții Publice în vederea stimulării mediului de business. Vom discuta despre achizitiile publice în sectoare precum: construcții, IT&C, energie, mediu, sanatate și farma, auto, asigurari, financiar-bancar și nu numai.
Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice este un document pentru reformarea sistemului național de achiziții publice în perioada 2015-2020. Dezvoltarea strategiei reprezintă o etapă crucială în vederea reformării sistemului românesc de achiziții publice, deoarece stabilește o viziune comună, într-un moment cheie, în care noile directive în domeniu propun statelor membre trecerea la o noua paradigmă, în contextul în care achizițiile publice devin instrumentul principal de deblocare a creșterii economice la nivel european. În consecință, achizițiile publice dau măsura bunei guvernanțe întrucât reglementează modul de cheltuire a banului public și trebuie să asigure accesul neîngrădit al operatorilor economici.
De asemenea, vom afla care sunt propunerile și sugestiile mediului de afaceri, dar și ale camerelor de comerț, privind aceste modificări. Toate acestea sunt extrem de importante pentru președinți, directori generali, directori financiari, directori juridici, directori de dezvoltare și pentru antreprenori, pentru planificările riguroase ale mediului de business.
Lectorii invitați sunt: Bogdan PUŞCAŞ – Preşedinte Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP); Bogdan CHIRIȚOIU– Preşedinte, Consiliul Concurenței; Marcel Bogdan PANDELICĂ – Preşedinte, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC); Cristian ERBAȘU – Președinte, Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC); Robert Sorin NEGOIȚĂ – Președinte Asociația Municiipilor din România; Mihaela ION – Managing Associate, Popovici, Nițu Stoica & Asociații; Ramona PENTILESCU – Managing Associate, Popovici, Nițu Stoica & Asociații; Mihai MATEI– Vicepreședinte, Asociația Patronală a Industriei de Software și Soluții (ANIS); Silvia VLĂSCEANU – Director Executiv, Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie (ACUE).
Vom dezbate alături de specialiști cum sunt reflectate modificările legislative ale Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice.
Conferința se adresează participanților din sistemul de achiziții publice, adresându-se atât celor care sunt la început, cât și celor care au deja experiență în acest domeniu, dar și pentru stakeholderii din domeniu, autoritățile contractante, pentru operatorii economici, autorităților contractante care efectuează achiziții publice (atât manageri, cât și funcționari implicați direct in procesul de achiziții): administrația locala, administrația centrală sau alte instituții, beneficiarilor de finanțări europene, managerilor de proiect din mediul de afaceri, precum și pentru societatea civilă și instituții publice.
Așadar, conferința se adresează tuturor celor implicați în procesul achizițiilor publice, de la stat și de la privat și va constitui cel mai bun prilej de dezbatere pentru o cât mai bună desfășurare a proceselor de achiziții publice.
PRIA Public Procurement reprezintă cel mai bun prilej de dezbatere despre legea achizițiilor publice, face parte din seria PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass-mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor dedicate mediului de business.
În cadrul conferinței PRIA Public Procurement veți beneficia de aflarea noutăților legislative și fiscale, cunoștințe, experiențe, perspectivele și strategiile pentru anul 2018, analize la un nivel înalt, interconectarea dintre activități, precum și noile modificări ale Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice.
Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă vastă în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.
Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Public Procurement Conference şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-public-procurement/ .

Related posts

CBRE păstrează administrarea clădirii Campus 6.1 deținută de CA Immo

Ligia Voro

Romgaz rămâne jucător activ pe piaţa de furnizare în contextul liberalizării pieței

Ligia Voro

B | Cursuri pentru invatatori si consilieri scolari

Sute de invenții inedite, din țară și din străinătate, la Salonul Internațional PRO INVENT 2018!

Stefana Muresan

Shortlist announced for the inaugural Hungarian & Balkan Real Estate Awards 

Ionut Oprea

Bratislava Property Summit 2017

Ionut Oprea

Stratregia şefului Tarom, Werner Wolff, pentru redresarea companiei

Stefana Muresan

ROMANIA CONNECTED – transportul multimodal conectează afacerile din România cu piețele internaționale

Stefana Muresan

BCR anunță o potențială emisiune inaugurală de obligațiuni de tip Senior Non Preferred denominată în RON

Papuc Irina

Legendarul Brian Tracy revine in Romania

Transilvania Business

APIA deruleaza in paralel campaniile de plati si depuneri de cereri

Brisk Group: It is our duty to keep the lights on

Ionut Oprea

Register now for BACK 2 BUSINESS Bucharest

Stefana Muresan

Fondatorul Gecad Ventures, Radu Georgescu devine partener și membru al boardului SeedBlink

Ligia Voro

Vastint închiriază 1.700 m² în cadrul Timpuri Noi Square către Zitec

Ionut Oprea

S IMMO AG: positive result – despite COVID-19

Ionut Oprea

Lucia şi Andrei Costea (Secom), vânzări de 16 mil. euro

Stefana Muresan

Au început înscrierile la Meat & Milk 2016!

Transilvania Business

Acord de colaborare între BVB și Clubul Rotary

Ligia Voro

Platforma Bright Spaces, dedicată domeniului property tech, primește finanțare de 185.000 de Euro pentru dezvoltare și implementare

Papuc Irina

Trenchless Romania Conferința & Expoziție 2018

Ionut Oprea

L.I.F.T. 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România

Ligia Voro

Trăiește bucuria de a surprinde la AFI Ploiești

Ionut Oprea

Protect your business, get ready for GDPR 2018!

Ionut Oprea

Leave a Comment