Investitii Sanatate Timiș Ultimele stiri

Timișoara: Spitalul Première, investiții de 8 milioane de euro până la finalul anului 2018

8 milioane de euro vor fi investiți până la finalul anului 2018 în cel mai mare spital din vestul României, Spitalul Première, anul acesta plafonul de investiții realizat fiind de 5 milioane de euro, a anunțat într-o conferință de presă grupul de acționari.
Spitalul Première este în 2017 cea mai importantă investiție în domeniul medical din vestul țării și una dintre cele mai importante din România. Grupul de acționari a anunțat că în 2017 valoarea investițiilor a ajuns la 5 milioane de euro, urmând ca până la sfârșitul anului 2018 planul de investiții să fie completat cu încă 3 milioane de euro. Intenția grupului de acționari este să ofere servicii medicale în cât mai multe specializări, dar și condiții pentru tratamente de excelență.
În urma investiției spațiul actual al spitalului este de 4 ori mai mare decât a fost în 2013, la deschidere, iar numărul medicilor care deservesc unitatea medicală privată este astăzi de 30 de ori mai mare. Pacienții români pot beneficia în Spitalul Première de tratamente în specializările: chirurgie generală, ortopedie, chirurgie plastică și reparatorie, anestezie și terapie intensivă, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicină fetală, neonatologie, neurochirurgie, ortopedie, orl, oftalmologie, pediatrie, urologie.
“Ținând cont că Timișoara va fi capitală europeană în 2021 și o să avem un aflux foarte mare de turiști, pe lângă toate lucrurile istorice cu care se va putea lăuda Timișoara, ne vom putea lăuda și cu centre de excelență și performanță în anumite domenii. Și Spitalul Première are la ora actuală anumite domenii în care noi considerăm că putem asigura performanță medicală, precum Obstetrica, Chirurgia ginecologică, Ortopedia, Neurochirurgia și multe altele”, a declarat Prof. Dr. Prejbeanu Radu, citat de ziuadevest.ro.
Cifra de afaceri a Spitalului Première a fost la finalul anului 2016 de 12 milioane de lei, iar datorită investiției de anul acesta, care a însemnat extinderea spațiului, deci și posibilitatea de diversificare a activității medicale și creșterea numărului de pacienți, cifra de afaceri a fost dublată și încă este în creștere până la finalul anului 2017.
Grupul de acționari intenționează ca în următorii 3 ani de zile să ofere o gamă completă de servicii medicale atât pentru pacienții internați, cât și pentru pacienții externi. În acest sens, planul de extindere vizează integrarea de servicii medicale precum laboratorul de imagistică și alte servicii care în prezent sunt externalizate. Un prim pas s-a făcut anul acesta prin deschiderea laboratorului de analize.

Related posts

Aeroportul Internaţional Sibiu, în topul aeroporturilor din grupa 4 – cele cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an – care au înregistrat cele mai mari creşteri de trafic de pasageri

redactia

Doi constructori din Ardeal au semnat pactul pentru autostrăzi

Nora Dumitrescu

Topul judeţelor cu cel mai mare număr de tranzacţii cu terenuri agricole în S1. Străinii, aproape 30% din suprafaţa totală

Stefana Muresan

Baia Mare, zi decisivă: își prezintă la Bruxelles proiectul pentru Capitala Tineretului

Nora Dumitrescu

Gala Dezvoltării Durabile și-a desemnat campionii dezvoltării durabile

Traian Dan

Piaţa funciară privind terenurile agricole ”s-a agitat” în Timiș și Arad

Stefana Muresan

Bancă de celule stem hematopoietice la Iași, a patra din România

redactia

Schemă de ajutor de până la 200.000 de euro pentru dezvoltarea staţiunilor balneare

redactia

„Săptămâna Pădurii Transilvania”: Asociația Tășuleasa Social organizează cea mai mare împădurire de până acum. Oricine poate participa

Papuc Irina

HARMAN, 7.700 m2 in Metroffice, pe 10 ani

Ionut Oprea

76 mil. euro pentru românii din diaspora care vor să-şi deschidă o afacere

Stefana Muresan

Blue Air, salvată de Europa. Restructurare sau lichidare în șase luni

Nora Dumitrescu

15 companii românești s-au calificat în ultima etapă a „Made in Romania”

Stefana Muresan

Italienii de la Tirrena Scavi au câștigat Centura de Sud a Timișoarei

Stefana Muresan

Ordinul Arhitecților din România a participat la lucrările Conferinței AsoP 2019

Stefana Muresan

Conferința Internațională de Service-Learning, la Cluj-Napoca

Ligia Voro

CBRE preia administrarea Ethos House

Papuc Irina

Rețeaua Lemnul Verde și-a redeschis terasa din Dej

Nora Dumitrescu

Pentru clienții companiei, wenglor transformă viziunea industriei inteligente 4.0 în realitate

redactia

Fonduri europene pentru infrastructura rutieră din Transilvania

Stefana Muresan

Liber la Autostrada Nordului. Licitație deblocată pentru Baia Mare – Suceava

Nora Dumitrescu

Stratulat Albulescu a asistat GapMinder Venture Partners pentru investiția în Druid

Transilvania Business

Banii universităților se vor putea folosi la investiții. La Timișoara se ridică cel mai modern cămin studențesc din România

Robert Bloancă

Aeroportul Internațional „Avram Iancu“ Cluj beneficiază de noi rute și măriri de frecvențe în programul de vară 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment