Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Imoteca lansează, la Imobiliarium, 5 proiecte noi, în valoare de 39 milioane de euro

Compania imobiliară Imoteca va lansa, la ediția de toamnă a Târgului „Imobiliarium”, peste 3000 de unități locative noi, 230 dintre acestea fiind localizate în Cluj-Napoca. Cifra investiției proiectelor se ridică la 39 milioane de euro.
Printre proiectele ce se vor lansa în București se numără The Ark Residence, un condominium în zona Pipera, cu facilități integrate: piscină, loc de joacă pentru copii, spații verzi și apartamente cu grădină, Urbanesque Residential&More – un proiect concept ultracentral, cu accente arhitecturale moderne, în apropiere de Universitate și faza a III-a a proiectului Timișoara 58.
„Majoritatea proiectelor noi pe care le lansăm sunt un exemplu foarte bun pentru tendințele actuale de pe piața imobiliară. Românii caută locuințe noi care să le ofere beneficii extra (piscină, loc de joacă, parcare), dar care să fie și cât mai aproape de locul de muncă. Ceea ce eu văd ca fiind un lucru foarte important este, însă, că cererea de apartamente noi crește și în alte zone din România, iar investitorii străini sunt atrași de potențialul lor și încep să construiască în orașe precum Brașov sau Cluj.” (Rafaela Nebreda, Imoteca)
Timișoara58, unul dintre cele mai mari proiecte din portofoliul Imoteca, dă startul vânzărilor pentru faza a III-a. Aceasta constă într-un imobil format din 2 tronsoane cu regim de înălțime P+10+11D, totalizând 246 de garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere.
Prețul pentru o garsonieră pornește de la 36.000 EURO+TVA, iar pentru un apartament cu 2 camere, de 52 metri pătrați, de la 52.000 EURO+TVA. Pentru apartamentele de 3 camere, prețurile încep de la 65.000 EURO+TVA, pentru o locuință tip duplex de 70 de metri pătrați, ajungând la 84.000 EURO+TVA, pentru 90 de metri pătrați.
Un nou produs pentru segmentul de închirieri
„Experiența noastră atât pe piața românească, cât și pe cea internațională, ne-a arătat faptul că putem aplica cu succes sisteme din alte țări în România, iar „Welcome, Expats” este un bun exemplu în acest sens. Prin urmare, Imoteca pregătește acum lansarea unui nou tool pentru inchirieri pe termen lung și pe termen scurt, pentru a facilita căutarea și pentru a crește viteza procesului de găsire și inchiriere a locuinței perfecte, care să îndeplinească toate cerințele clientului. ” (Rafaela Nebreda, Imoteca)
Imoteca are peste 12 ani de experiență pe piața românească, coordonând și adminsitrând un portofoliu important de proiecte. Compania pune accentul pe conceptul de „Human to Human”, oferind servicii cât mai apropiate de cerințele clienților și partenerilor, alături de care creează legaturi strânse și de lungă durată. În prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing și vânzări pentru unele dintre cele mai representative proiecte rezidențiale din România.
Oferta Imoteca va fi prezentă în cadrului Târgului Imobiliar „Imobiliarium”, ce va avea loc în perioada 13-15 octombrie, la Băneasa Shopping City.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel mai mare legumicultor din Bistrița-Năsăud, fermă de 15.000 de curcani

Articolul următor

Finantare nerambursabila pentru modernizarea drumului care poate decongestiona traficul de pe DN1

Citește si:
Total
0
Share