București Eveniment Real Estate Ultimele stiri

Imoteca lansează, la Imobiliarium, 5 proiecte noi, în valoare de 39 milioane de euro

Compania imobiliară Imoteca va lansa, la ediția de toamnă a Târgului „Imobiliarium”, peste 3000 de unități locative noi, 230 dintre acestea fiind localizate în Cluj-Napoca. Cifra investiției proiectelor se ridică la 39 milioane de euro.
Printre proiectele ce se vor lansa în București se numără The Ark Residence, un condominium în zona Pipera, cu facilități integrate: piscină, loc de joacă pentru copii, spații verzi și apartamente cu grădină, Urbanesque Residential&More – un proiect concept ultracentral, cu accente arhitecturale moderne, în apropiere de Universitate și faza a III-a a proiectului Timișoara 58.
„Majoritatea proiectelor noi pe care le lansăm sunt un exemplu foarte bun pentru tendințele actuale de pe piața imobiliară. Românii caută locuințe noi care să le ofere beneficii extra (piscină, loc de joacă, parcare), dar care să fie și cât mai aproape de locul de muncă. Ceea ce eu văd ca fiind un lucru foarte important este, însă, că cererea de apartamente noi crește și în alte zone din România, iar investitorii străini sunt atrași de potențialul lor și încep să construiască în orașe precum Brașov sau Cluj.” (Rafaela Nebreda, Imoteca)
Timișoara58, unul dintre cele mai mari proiecte din portofoliul Imoteca, dă startul vânzărilor pentru faza a III-a. Aceasta constă într-un imobil format din 2 tronsoane cu regim de înălțime P+10+11D, totalizând 246 de garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere.
Prețul pentru o garsonieră pornește de la 36.000 EURO+TVA, iar pentru un apartament cu 2 camere, de 52 metri pătrați, de la 52.000 EURO+TVA. Pentru apartamentele de 3 camere, prețurile încep de la 65.000 EURO+TVA, pentru o locuință tip duplex de 70 de metri pătrați, ajungând la 84.000 EURO+TVA, pentru 90 de metri pătrați.
Un nou produs pentru segmentul de închirieri
„Experiența noastră atât pe piața românească, cât și pe cea internațională, ne-a arătat faptul că putem aplica cu succes sisteme din alte țări în România, iar „Welcome, Expats” este un bun exemplu în acest sens. Prin urmare, Imoteca pregătește acum lansarea unui nou tool pentru inchirieri pe termen lung și pe termen scurt, pentru a facilita căutarea și pentru a crește viteza procesului de găsire și inchiriere a locuinței perfecte, care să îndeplinească toate cerințele clientului. ” (Rafaela Nebreda, Imoteca)
Imoteca are peste 12 ani de experiență pe piața românească, coordonând și adminsitrând un portofoliu important de proiecte. Compania pune accentul pe conceptul de „Human to Human”, oferind servicii cât mai apropiate de cerințele clienților și partenerilor, alături de care creează legaturi strânse și de lungă durată. În prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing și vânzări pentru unele dintre cele mai representative proiecte rezidențiale din România.
Oferta Imoteca va fi prezentă în cadrului Târgului Imobiliar „Imobiliarium”, ce va avea loc în perioada 13-15 octombrie, la Băneasa Shopping City.

Related posts

Străinii cumpără tot mai mult pământ în Arad

Stefana Muresan

Pria Farmers Day Republica Moldova Awards, 17 noiembrie, gala hibrid, la Chisinau si online

Ionut Oprea

DOCTOR ALO. Grijile tale au acum o soluție profesionistă

Stefana Muresan

Primăria Deva își suspendă activitatea: primarul și administratorul public al orașului, testați pozitiv la COVID-19. Taxele și impozitele se vor achita online

Ion Surdu

„Real Estate & Construction Forum” a ajuns la cea de-a X-a ediție

Papuc Irina

Primăria Oradea susține construcția de apartamente în municipiu, lansând un regulament în acest sens

Stefana Muresan

Banca Transilvania, lovită cu manta

Stefana Muresan

BVB, primul loc în topul creşterilor bursiere din Uniunea Europeană

Stefana Muresan

Clusterul Mobilier Transilvania pregătește scaunul inteligent

Nora Dumitrescu

WDP, noi investitii la Oradea

Stefana Muresan

Dafora estimează un profit de 251 milioane lei pentru 2017

Stefana Muresan

Teraplast, o nouă investiție: secție de reciclare a deșeurilor PVC

Stefana Muresan

Emerson a ajuns la peste 2.500 de angajaţi la Cluj şi mai recrutează 150 de oameni

redactia

The Office III, confirmat

Transilvania Business

Asociația Moldova VREA Autostradă – scrisoare deschisă transmisă oficialilor europeni

Ligia Voro

RCB ELECTRO 97, investiție într-un nou spațiu de producție

Stefana Muresan

Învățământ medical stomatologic la standarde europene la UMFST Târgu Mureș

Stefana Muresan

Ce își doresc zălăuanii: să scape de rablele abandonate

Nora Dumitrescu

Grupul Renault a demarat producţia motorului 1.0 IG-T100 la Mioveni, primul motor complet nou din ultimii 7 ani produs în România

redactia

Dentons Europe SPARL, consultantul juridic selectat pentru IPO Hidroelectrica

Ligia Voro

Obrist Eastern Europe: puterea tehnologiei, a inovării și a echipei

Nicolae Pop

Piata spatiilor comerciale din Bucuresti creste cu 100.000 mp

Transilvania Business

Tramvai spre Episcopia Bihor și depou modern în afara Oradiei

redactia

Controlat de electronică: Continental a lansat primul vehicul fără șofer cu 50 de ani în urmă

redactia

Leave a Comment