Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mendola Fabrics, cel mai vândut brand de perdele şi draperii din România

Deco Center, membru Mendola Group, este compania românească cu capital 100% autohton, care colaborează cu peste 400 de clienţi din 23 de ţări, precum Bulgaria, Ungaria, Germania, Belgia, Spania, Grecia, Cipru sau Ţările Baltice, urmărind să fie în top 3 în regiunea Europei Centrale şi de Est. A înregistrat, în 2016, o cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro, o creştere semnificativă faţă de anul anterior. Grupul are, în prezent, peste 120 de angajaţi şi colaborează, doar în România, cu peste 290 de clienţi specializaţi în perdele, draperii, tapet, mobilier sau decoraţiuni interioare.
Deco Center: de la un brand local, la extindere internaţională
“Mendola Fabrics este cel mai vândut brand de perdele şi draperii din România, anual ajungând în piaţă peste 1 milion de metri liniari de perdele şi draperii sub acest brand.
De doi ani, Mendola Group a creat conceptul Deco Days, evenimentul de referinţă în industria de profil. Abordarea artistică a prezentării de produse şi colecţii noi se aliniază la nivelul marilor târguri internaţionale de profil şi ridică ştacheta pentru jucătorii principali pe piaţa din România.
Business-ul înseamnă oameni, înseamnă comunicare, întâlniri, experienţe. Mendola Fabrics îşi menţine promisiunea principala de a crea legături între oameni” a declarat Ioan Pintea, Sales and Marketing Manager Mendola Group
Mendola Fabrics este brandul ce oferă o semnătură distinctivă, cu un stil definit de materiale vii, contemporane, decorative şi pline de imaginaţie. Perdele şi draperii aparte, într-o gama completă alcătuită din 9 colecţii principale şi 4 colecţii complementare.
La baza poveştii de success Mendola Group stă o cultură organizaţională de familie, care de-a lungul timpului şi-a propus să ofere clienţilor o călătorie senzorială unică şi o experienţă inedită, folosindu-se de materiale textile moderne şi versatile care oferă un stil accesibil şi la îndemână oricui.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sales & Marketing Conference: cum se adaptează specialiștii în marketing și vânzări la noile provocări în domeniu

Articolul următor

Concluziile Imobiliarium: Interesele cumpărătorului de locuințe s-au schimbat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share