Finante-banci Ultimele stiri

Începe perioada de subscriere pentru listarea Transilvania Broker de Asigurare

Acționarii Transilvania Broker de Asigurare vor să încaseze până la 9,68 milioane lei din listarea companiei pe piața românească de capital, se arată în prospectul publicat pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).
Deținătorii acțiunilor puse în vânzare sunt Login Gabriel, care are 1,5 milioane de acțiuni, el vânzând 375.000, reprezentând 15%, și Niculae Dan, care are un milion de acțiuni și urmează să vândă 250.000 de acțiuni (10% din capitalul social). În total va fi listat un procent de 25% din acțiunile companiei.
Prețul de subscriere este între 12 și 15,5 lei/acțiune, pasul de preț fiind de 0,01 lei, iar perioada de derulare a ofertei este de marți până pe 2 noiembrie.
Pentru subscrierile realizate în primele două zile lucrătoare ale perioadei de derulare a ofertei, investitorii vor fi îndreptățiți să plătească 93% din prețul final al ofertei, iar cei care subsiu în următoarele trei zile după cele două, vor plăti 97% din preț. Oferta va consta într-o singură tranșă de subscriere. Subscrierea minimă în ofertă este de 200 de acțiuni, iar cea maximă de 625.000.
“În cazul în care oferta este subscrisă în proporție de 100% sau mai puțin, iar volumul total al subscrierilor în ofertă depășește nivelul minim pentru încheierea cu succes a acesteia, tuturor investitorilor care au subscris la un preț mai mare sau egal decât prețul de ofertă li se vor realiza alocări integrale, egale cu volumele menționate în formularele de subscriere. Dacă oferta este suprasubscrisă, alocarea pe partea de cumpărare se va realiza conform principiului pro-rata, prin utilizarea algoritmului Bursei de Valori București și numai pentru acele ordine aferente unor subscrieri realizate la un preț mai mare sau egal decât prețul de ofertă stabilit, separat pentru fiecare ordin în parte”, se arată în prospect.
În anul 2015, profitabilitatea emitentului a crescut cu 141,48%, urcând de la 1.562.746 lei (2014) la 3.773.872 lei (2015). În ceea ce privește anul 2016, prin comparație cu anul precedent, profitul înainte de impozitare a scăzut cu 4,58%, fiind în sumă de 3.600.821 lei.

Related posts

Afacerile Adeplast s-au majorat cu 20% anul trecut

Stefana Muresan

Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

redactia

Agra’s Alba: Vom dezvolta cu 2 milioane de euro un spaţiu de producţie pentru preparate ready meal

redactia

Monument istoric din Arad cu 30 de apartamente, scos la vânzare de Episcopia Romano-Catolică Oradea

Stefana Muresan

Talentul și tehnologia din panificație și HoReCa se întâlnesc la GastroPan

Ligia Voro

Apele Române vor face inventarul zonelor expuse la inundații din Ardeal

Nora Dumitrescu

Oameni care ne inspiră. Două exemple de succes ale Star Transmission & Star Assembly

Stefana Muresan

Trei produse noi în portofoliul Azomureş

redactia

Primul zbor Sibiu – Bruxelles Charleroi – Sibiu de pe Aeroportul Internațional Sibiu

Stefana Muresan

Dacia Plant donează gel igienizant pentru patru spitale mari din Braşov

Ion Surdu

ADR Centru: Aproape 2,9 milioane, investite pentru imbunatatirea gestionarii energiei la Spitalul Municipal Targu Secuiesc

Stefana Muresan

Wipro lansează în București și Timișoara Centrul de Excelență în Automotive

Stefana Muresan

Ambasadorul Paul Brummell, discuții cu primarul din Oradea cu privire la oportunităţile de investiţii

Stefana Muresan

NEPI Rockcastle amână deschiderea Shopping City Târgu Mureș

Ligia Voro

Taxi pentru animale de companie, afacere inedită în Cluj Napoca

redactia

România, principala destinație a vinurilor moldovenești: 6 milioane de litri în 2019

Papuc Irina

ELCO lansează o nouă gamă de cazane industriale adaptată noilor cerințe din piața locală de construcții

Ionut Oprea

Covid-19: Adobe România oferă angajaților câte 250 de dolari pentru amenajarea biroului de acasă

Papuc Irina

Bătaie pe internetul WiFi subvenționat de UE. Opt câștigători din Maramureș

Nora Dumitrescu

Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Pitești a fost trimis la ANAP

Ligia Voro

Orașul în care companiile private investesc peste un milion de euro pentru a-l face primul ”SMART City” din România

Stefana Muresan

Complexul sportiv de la Pădurea Neagră va fi reabilitat după 20 de ani

Traian Dan

Proiectul Mara-Nord: studii de fezabilitate pentru 80 km de drumuri

Nora Dumitrescu

Expertiza agro-alimentară din Transilvania, solicitată la București

Nora Dumitrescu

Leave a Comment