Arad Auto Industrie Sibiu Ultimele stiri

Takata angajează peste 500 de oameni pentru fabricile din Sibiu şi Arad

Producătorul japonez de componente auto Takata angajează 553 de oameni pentru fabricile de com­ponente auto din Sibiu şi Arad, con­form infor­maţiilor exis­tente pe site-urile AJOFM (Agenţia Ju­deţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Sibiu şi Arad.
Potrivit zf.ro, cele mai multe joburi disponibile sunt la fabricile Takata din Arad, unde producătorul de componente auto caută 399 de oameni, în special montatori suban­sam­bluri (219) şi confecţioneri îmbrăcare vo­lane în piele (90), însă compania oferă lo­curi de muncă şi pentru operatori, con­si­lieri, programatori, tehnicieni, şefi de atelier sau chiar manageri.
Pentru fabrica de perne pentru air­ba­guri din Sibiu, Takata caută în prezent 154 de oameni, cele mai multe joburi dis­po­nibile fiind pentru muncitori ne­ca­li­ficaţi în industria confecţiilor (110) şi confecţioneri articole textile (30), conform AJOFM Sibiu. Takata deţine pe piaţa locală o fabrică de perne pentru airbaguri la Si­biu şi încă două unităţi la Arad, una pro­du­cătoare de volane şi una de centuri de siguranţă.
Cele trei entităţi juridice deţinute de con­cer­nul Takata pe piaţa locală au avut în 2016 un business cumulat de peste 3 mld. lei (aproxi­mativ 681 mil. euro), un profit net total de circa 135 mil. lei (30 mil. euro) şi un nu­măr mediu de 7.358 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Related posts

Roboți și inteligență artificială ai NTT Data România, la conferința HEART a UMF

Stefana Muresan

Reteaua de sanatate Regina Maria și omul de afaceri Horia Ciorcila, parteneriat de 15 milioane euro in Cluj Napoca

Stefana Muresan

Centura de Sud a Timișoarei are castigator. Lucrările încep în 2019

Stefana Muresan

Leave a Comment