Antreprenori Eveniment Industrie Ultimele stiri

Business Accelerator – un concept B2B premium pentru companiile din sectorul industrial

Camera Franceză de Comerț și Industrie din România (CCIFER) a organizat în 24 octombrie la Brașov, a opta ediție a Business Accelerator Buyers2Suppliers, un eveniment care a reunit peste 60 de companii și a generat in jur de 300 de întâlniri B2B.
Organizat în cadrul Demo Metal Brașov, unde liderii din industria prelucrării metalelor și-au prezentat ultimele inovații si cele mai noi tehnologii, Business Accelerator a reunit pe parcursul unei zile intregi reprezentanți din domeniile : aeronautică, echipamente industriale, electrice și electronice, robotică, construcții, transport și logistică, automatizare industrială, plasturgie, ambalaje, servicii IT pentru industrie, materii prime, energie etc.
Business Accelerator oferă reprezentaților comerciali și din achiziții posibilitatea să își confrunte așteptările prin intermediul unei platforme electronice și să își organizeze un program predefinit de întâlniri în ziua evenimentului. În același timp vine în sprijinul firmelor de consultanță și servicii, oferindu-le o privire de ansamblu asupra celor mai dinamice companii din industrie. Evenimentul este o oportunitate de poziționare pe piața românească și a companiilor franceze care prin participarea lor pot înțelege contextul industrial românesc și ulterior pot identifica potențiali parteneri de afaceri.
« Anul acesta am gasit o oportunitate să ne alăturam Demo Metal și să reușim să contribuim cu valoarea noastră adăugată și cu expertiza de care dăm dovadă pe piața românească de peste 20 de ani. Business Accelerator este un concept unic în România și a fost conceput inițial pentru membrii CCIFER, dar s-a deschis treptat și altor companii non membre care doreau să-și dezvolte parteneriate cu membri ai comunității de afaceri franco-române. Acest eveniment merge mai departe de un eveniment simplu de networking, generând oportunități de business, identificarea de noi clienți sau parteneri de afaceri », a declarat Adriana Record, director executiv CCIFER în deschiderea evenimentului.
Peste 3000 de companii cu capital francez sunt active în România, totalizând o cifră de afaceri de peste 17 mld de euro și peste 120 000 locuri de muncă directe. Investițiile franceze sunt în special prezente în sectorul industrial, servicii financiare și retail. Cele peste 500 de companii cu capital francez din sectorul industrial au o cifră de afaceri cumulată de peste 8,5 mld de euro și oferă peste 50 000 de locuri de muncă. În Brașov sunt active 125 de companii cu capital francez generând peste 425 de miliarde de euro anual și 5000 de locuri de muncă. Franța se situează pe locul 4 în topul investițiilor străine, cu peste 4.7 mld de euro investiții directe, și este al treilea partener comercial al României exportând în special echipamente industriale și agricole, material de transport și produse chimice. Din România, Franța importă material de transport, echipamente și textile.
CCIFER exprimă o poziție comună a societăților membre și a investitorilor francezi în România în dialogul cu autoritățile publice. O comunitate de afaceri fondată pe savoir-faire-ul francez, CCIFER este un lider angajat în dezvoltarea durabilă a persoanelor, a companiilor și a României. Camera reunește 500 de companii franceze și române, lideri în mai multe sectoare de activitate care formează economia locală.

Related posts

Fermieri campioni la rapiță cu producții de peste 5 t/ha

Stefana Muresan

Un miliard de euro acordat drept sprijin pentru IMM-urile din România

Traian Dan

Stațiile de transformare de 110kV care deservesc CHE Voila și CHE Viștea, modernizate

Ligia Voro

Ștefan-Radu Oprea: Michelin – investiții de aproape 600 de milioane de euro și 4.600 de angajați

Stefana Muresan

A new president for Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC)

Ionut Oprea

The MBC network is extended in Tirgu Mures

redactia

Tarom introduce cursele Timișoara-Iași, din vară Timișoara – Cluj

Stefana Muresan

Contractul de finanțare pentru reabilitarea DJ 141 Mediaș-Bârghiș, în valoare de 19 mil. de euro, semnat de ADR Centru și CJ Sibiu

Stefana Muresan

Sam Mills Business Investment, un holding de 90 milioane de euro, creat în Satu Mare

Stefana Muresan

Înotători virtuali la ediția din acest an a proiectului Swimathon Oradea

Traian Dan

Aeroporturile din Europa, în audiență la Ministerul Transporturilor

Nora Dumitrescu

UBB, cea mai bună instituţie de învăţământ superior din România în cercetarea economică

redactia

MARTIN GARRIX, PENTRU PRIMA DATĂ LA UNTOLD

Cercetare medicală de vârf la Centrul de Medicină Genomică din Timișoara

Transilvania Business

Chatbotul Victor va oferi suport clienților pentru amânarea ratelor bancare

Traian Dan

Conferinta PRIA Environment

Ionut Oprea

Transportatorul International Alexander din Arad a ajuns la afaceri de 70 mil. euro în 2018

Stefana Muresan

Ardelenii vor zbura pe litoralul românesc din iulie

Nora Dumitrescu

TripnHeal: România poate deveni un centru important pentru turismul dentar

Papuc Irina

Clujul va coordona introducerea inteligenței artificiale în Europa

Nora Dumitrescu

Corina Crețu dezbate viitorul politicii de coeziune la București în cadrul reuniunii Conferinței comisiilor de afaceri europene din parlamentele țărilor UE

redactia

CNAIR înființează o nouă direcție regională

Ligia Voro

Samsung România la HR Summit Cluj: “Tehnologia nu va schimba doar joburile ci și pe noi toți”

Stefana Muresan

Rețeaua Lemnul Verde și-a redeschis terasa din Dej

Nora Dumitrescu

Leave a Comment