Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Business Accelerator – un concept B2B premium pentru companiile din sectorul industrial

Camera Franceză de Comerț și Industrie din România (CCIFER) a organizat în 24 octombrie la Brașov, a opta ediție a Business Accelerator Buyers2Suppliers, un eveniment care a reunit peste 60 de companii și a generat in jur de 300 de întâlniri B2B.
Organizat în cadrul Demo Metal Brașov, unde liderii din industria prelucrării metalelor și-au prezentat ultimele inovații si cele mai noi tehnologii, Business Accelerator a reunit pe parcursul unei zile intregi reprezentanți din domeniile : aeronautică, echipamente industriale, electrice și electronice, robotică, construcții, transport și logistică, automatizare industrială, plasturgie, ambalaje, servicii IT pentru industrie, materii prime, energie etc.
Business Accelerator oferă reprezentaților comerciali și din achiziții posibilitatea să își confrunte așteptările prin intermediul unei platforme electronice și să își organizeze un program predefinit de întâlniri în ziua evenimentului. În același timp vine în sprijinul firmelor de consultanță și servicii, oferindu-le o privire de ansamblu asupra celor mai dinamice companii din industrie. Evenimentul este o oportunitate de poziționare pe piața românească și a companiilor franceze care prin participarea lor pot înțelege contextul industrial românesc și ulterior pot identifica potențiali parteneri de afaceri.
« Anul acesta am gasit o oportunitate să ne alăturam Demo Metal și să reușim să contribuim cu valoarea noastră adăugată și cu expertiza de care dăm dovadă pe piața românească de peste 20 de ani. Business Accelerator este un concept unic în România și a fost conceput inițial pentru membrii CCIFER, dar s-a deschis treptat și altor companii non membre care doreau să-și dezvolte parteneriate cu membri ai comunității de afaceri franco-române. Acest eveniment merge mai departe de un eveniment simplu de networking, generând oportunități de business, identificarea de noi clienți sau parteneri de afaceri », a declarat Adriana Record, director executiv CCIFER în deschiderea evenimentului.
Peste 3000 de companii cu capital francez sunt active în România, totalizând o cifră de afaceri de peste 17 mld de euro și peste 120 000 locuri de muncă directe. Investițiile franceze sunt în special prezente în sectorul industrial, servicii financiare și retail. Cele peste 500 de companii cu capital francez din sectorul industrial au o cifră de afaceri cumulată de peste 8,5 mld de euro și oferă peste 50 000 de locuri de muncă. În Brașov sunt active 125 de companii cu capital francez generând peste 425 de miliarde de euro anual și 5000 de locuri de muncă. Franța se situează pe locul 4 în topul investițiilor străine, cu peste 4.7 mld de euro investiții directe, și este al treilea partener comercial al României exportând în special echipamente industriale și agricole, material de transport și produse chimice. Din România, Franța importă material de transport, echipamente și textile.
CCIFER exprimă o poziție comună a societăților membre și a investitorilor francezi în România în dialogul cu autoritățile publice. O comunitate de afaceri fondată pe savoir-faire-ul francez, CCIFER este un lider angajat în dezvoltarea durabilă a persoanelor, a companiilor și a României. Camera reunește 500 de companii franceze și române, lideri în mai multe sectoare de activitate care formează economia locală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Takata angajează peste 500 de oameni pentru fabricile din Sibiu şi Arad

Articolul următor

„Alege Oaia!”, noua campanie a Ministerului Agriculturii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share