Auto Brașov Industrie Investitii Ultimele stiri

Suedezii de la Autoliv, investiție de 6,5 milioane de euro într-o nouă hală în Brașov

Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv, a investiti, la Brașov, 6,5 milioane de euro într-o nouă hală de 2.300 de metri pătrați în care va produce chingă pentru centurile de siguranță, scrie bizbrasov.ro.
Aceasta este cea de-a doua hală în care se va produce chingă pentru centurile de siguranță, ajungându-se astfel la o capacitate maximă de 270 de milioane de metri liniari.
Compania are în prezent doar pe producția de chingă un număr de 118 angajați, urmând să crească acest efectiv cu încă 24 de persoane.
Autoliv deţine în prezent pe piaţa locală fabrici în Braşov, Lugoj, Sfântu Gheorghe şi Reşiţa, dar şi centre de inginerie şi dezvoltare în Braşov şi Timişoara. Compania mai are şi un centru european de competenţe IT şi numeroase funcţii suport pentru subsidiarele Autoliv din România şi din Europa, potrivit unor informaţii anterioare.
Compania produce în fabricile locale centuri de siguranţă, chingă pentru centurile de siguranţă, generatoare de gaz pentru airbag, module de airbag, dar şi airbaguri şi volane. Autoliv produce în principal pentru pieţele externe, pentru clienţi precum BMW, Volkswagen, Renault sau Ford, potrivit unor informaţii anterioare.

Related posts

Dealerul RAAL din SUA a ajuns la venituri de aproape 4 milioane dolari, cu 19 angajați

Stefana Muresan

TAROM continuă campania ''Dor de lume'' – bilete cu preţuri de la 119 euro dus-întors

Stefana Muresan

Companii care produc şi exportă vin românesc, la Târgul de Vinuri de la Londra

Stefana Muresan

Leave a Comment