Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Suedezii de la Autoliv, investiție de 6,5 milioane de euro într-o nouă hală în Brașov

Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv, a investiti, la Brașov, 6,5 milioane de euro într-o nouă hală de 2.300 de metri pătrați în care va produce chingă pentru centurile de siguranță, scrie bizbrasov.ro.
Aceasta este cea de-a doua hală în care se va produce chingă pentru centurile de siguranță, ajungându-se astfel la o capacitate maximă de 270 de milioane de metri liniari.
Compania are în prezent doar pe producția de chingă un număr de 118 angajați, urmând să crească acest efectiv cu încă 24 de persoane.
Autoliv deţine în prezent pe piaţa locală fabrici în Braşov, Lugoj, Sfântu Gheorghe şi Reşiţa, dar şi centre de inginerie şi dezvoltare în Braşov şi Timişoara. Compania mai are şi un centru european de competenţe IT şi numeroase funcţii suport pentru subsidiarele Autoliv din România şi din Europa, potrivit unor informaţii anterioare.
Compania produce în fabricile locale centuri de siguranţă, chingă pentru centurile de siguranţă, generatoare de gaz pentru airbag, module de airbag, dar şi airbaguri şi volane. Autoliv produce în principal pentru pieţele externe, pentru clienţi precum BMW, Volkswagen, Renault sau Ford, potrivit unor informaţii anterioare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Canadienii de la Litens Automotive, nouă unitate de producție lângă Timișoara

Articolul următor

Fizica de la UVT, în clasificarea Best Global Universities by Subject; locul 2 la nivel național

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share