Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Oradea, investiție de 7,7 mil. euro într-un pasaj suprateran pe şoseaua de centură

Primăria Oradea are în plan un proiect de investiţii de aproximativ 7,7 mil. euro pentru amenajarea unui pasaj denivelat peste intersecţia dintre şoseaua de centură a municipiului Oradea şi strada Universităţii. Lucrările urmează să fie finanţate din bugetul local sau din alte fonduri, dacă se va câştiga un proiect, potrivit unui comunicat al primăriei Oradea.
’’În vederea realizării acestei investiţii, primăria Oradea a comandat un studiu de fezabilitate, finalizat deja de către o companie de proiectare din Cluj-Napoca. (…) Vom avea un nou pasaj, asemănător cu cele realizate la ieşirea spre Arad şi cea dinspre Nufărul, de-a lungul centurii şi nu perpendicular pe centură’’, a spus Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.
Lungimea pasajului va fi de aproximativ 1,1 km. După aprobarea indicatorilor tehnico-economico, în a doua jumătate a lunii noiembrie, se va trece la procedura de licitaţie, proiectare şi execuţie, la pachet. După adjudecarea acestei lucrări, va urma o perioadă de trei luni de zile, necesară pentru realizarea proiectului tehnic propriu-zis, iar apoi încă 18 luni pentru lucrările efective. Lucrările vor începe în vara anului viitor, pentru ca spre finalul anului 2019 – începutul anului 2020, în funcţie de modul în care se vor derula lucrările, pasajul să fie pus în funcţiune, potrivit primăriei Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Targetul FSA România, 60 mil. euro cifra de afaceri pâna în 2020

Articolul următor

"Porc Crescut Româneşte”, program lansat la iniţiativa fermierilor români şi a asociaţiilor de zootehnişti

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share