Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transgaz, contract de 2,67 milioane de lei cu Complexul Energetic Hunedoara

Societatea Națională de Transport al Gazelor Naturale Transgaz Mediaș a încheiat cu Complexul Energetic Hunedoara SA un contract pentru prestarea serviciilor de transport în valoare de peste 2,672 milioane lei, pentru perioada 1 octombrie 2017 – 1 octombrie 2018, conform unui raport transmis luni Bursei de Valori București.
Contractul prevede, printre altele, o garanție de plată în sumă de 466.862,73 lei, reprezentând nivelul contravalorii serviciilor de transport gaze naturale calculat pentru două luni gaziere (rezervarea de capacitate și componenta volumetrică la nivelul capacității rezervate) în baza tarifelor reglementate, care se va emite sub formă de scrisoare de garanție bancară sau se va constitui în numerar sub formă de cont garantat (depozit colateral) și va fi valabilă 60 de zile calendaristice de la expirarea duratei de valabilitate a contractului.
Garanția financiară se va activa de către părți în termen de 48 de ore de la acceptarea și semnarea contractului de transport.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Noua an­ve­lopă Win­ter­Con­tact TS 860 S oferă per­for­manță ”la rece”

Articolul următor

Targetul FSA România, 60 mil. euro cifra de afaceri pâna în 2020

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share