Transilvania Business
Energie Hunedoara Ultimele stiri

Transgaz, contract de 2,67 milioane de lei cu Complexul Energetic Hunedoara

Societatea Națională de Transport al Gazelor Naturale Transgaz Mediaș a încheiat cu Complexul Energetic Hunedoara SA un contract pentru prestarea serviciilor de transport în valoare de peste 2,672 milioane lei, pentru perioada 1 octombrie 2017 – 1 octombrie 2018, conform unui raport transmis luni Bursei de Valori București.
Contractul prevede, printre altele, o garanție de plată în sumă de 466.862,73 lei, reprezentând nivelul contravalorii serviciilor de transport gaze naturale calculat pentru două luni gaziere (rezervarea de capacitate și componenta volumetrică la nivelul capacității rezervate) în baza tarifelor reglementate, care se va emite sub formă de scrisoare de garanție bancară sau se va constitui în numerar sub formă de cont garantat (depozit colateral) și va fi valabilă 60 de zile calendaristice de la expirarea duratei de valabilitate a contractului.
Garanția financiară se va activa de către părți în termen de 48 de ore de la acceptarea și semnarea contractului de transport.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Guvernul a alocat 2 miliarde lei pentru Programului ”Prima casa” 2018

Stefana Muresan

Magazine de stat cu produse exclusiv românești, bursă a peștelui și clustere agricole – investiție guvernamentală de 100 mil. euro

Stefana Muresan

Programe Universitare aliniate cerinţelor pieţei, susţinute de NTT DATA Romania

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More