Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria anunță extinderea parcului industrial din Oradea

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria anunță extinderea parcului industrial Western din Oradea cu o hală de peste 6.300 mp, rezervată unui investitor german care își deschide, pentru prima dată, o filială în România.
Compania Zacaria, cu un portofoliu de aproximativ 300.000 m2 de spații industriale și de birouri în mai multe orașe din țară, anunță extinderea Western Industrial Park din Oradea în următoarele luni. Viitoarea hală adițională, cu o suprafață de peste 6.300 m2, este deja contractată de un client strategic din străinătate, care activează în industria componentelor electrice și electronice. Parcul industrial din Oradea va ajunge, în urma acestei construcții, la o suprafață totală de peste 25.000 m2 de spații industriale și de birouri.
Noua clădire este proiectată și va fi construită după cerințele clientului, cuprinzând aproximativ 5.000 m2 cu destinația producție și depozitare și 1.300 m2 spații de birouri. Lucrările de construcție au demarat din această toamnă, termenul de predare fiind martie 2018.
“Am decis extinderea acestui parc în urma semnării unui contract de închiriere cu un investitor străin, care își deschide pentru prima dată o filială în România. Este o veste foarte bună pentru industria și mediul de afaceri din Oradea. Proiectul este unul de tip build-to-suit, astfel întreaga facilitate va fi modelată după cerințele și nevoile clientului nostru”, a declarat Emilia Țepeș, director național de vânzări Zacaria.
Western Industrial Park este localizat în zona industrială de vest a orașului, pe Calea Borșului, la aproximativ 9 kilometri de granița cu Ungaria. Parcul, situat pe o platformă de 50.000 m2, a fost achiziționat în 2013, fiind închiriat în proporție de 100% într-un timp extrem de scurt.
“Cererea în Oradea pentru spații industriale premium menține un trend ascendent, datorită poziționării strategice, ce oferă acces rapid către Europa Centrală. Ne gândim să extindem portofoliul nostru de investiții în această zonă a țării în viitorul apropiat”, a explicat Emilia Țepeș.
Zacaria, parte a grupului internațional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani, oferă spații industriale la cheie din 2009. Portofoliul companiei cuprinde 300.000 m2 de suprafațe pentru închiriere, atât industriale cât și birouri, în 6 orașe din România. Zacaria continuă să își dezvolte proiectele industriale prin achiziționarea de hale și terenuri în diferite orașe din țară. În ultimul timp, dezvoltatorul imobiliar se concentrează pe proiecte built-to-suit, care oferă soluții personalizate după nevoile fiecărui client, locații strategice și standarde înalte de calitate, suprafețele modulelor închiriate variind între 400 m2 și peste 30.000 m2.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cesiro, peste 100 de angajări în fabrica din Sighișoara

Articolul următor

Facultatea de Drept a UVT aniversează 25 de ani de activitate

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share