București Real Estate Slider

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria anunță extinderea parcului industrial din Oradea

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria anunță extinderea parcului industrial Western din Oradea cu o hală de peste 6.300 mp, rezervată unui investitor german care își deschide, pentru prima dată, o filială în România.
Compania Zacaria, cu un portofoliu de aproximativ 300.000 m2 de spații industriale și de birouri în mai multe orașe din țară, anunță extinderea Western Industrial Park din Oradea în următoarele luni. Viitoarea hală adițională, cu o suprafață de peste 6.300 m2, este deja contractată de un client strategic din străinătate, care activează în industria componentelor electrice și electronice. Parcul industrial din Oradea va ajunge, în urma acestei construcții, la o suprafață totală de peste 25.000 m2 de spații industriale și de birouri.
Noua clădire este proiectată și va fi construită după cerințele clientului, cuprinzând aproximativ 5.000 m2 cu destinația producție și depozitare și 1.300 m2 spații de birouri. Lucrările de construcție au demarat din această toamnă, termenul de predare fiind martie 2018.
“Am decis extinderea acestui parc în urma semnării unui contract de închiriere cu un investitor străin, care își deschide pentru prima dată o filială în România. Este o veste foarte bună pentru industria și mediul de afaceri din Oradea. Proiectul este unul de tip build-to-suit, astfel întreaga facilitate va fi modelată după cerințele și nevoile clientului nostru”, a declarat Emilia Țepeș, director național de vânzări Zacaria.
Western Industrial Park este localizat în zona industrială de vest a orașului, pe Calea Borșului, la aproximativ 9 kilometri de granița cu Ungaria. Parcul, situat pe o platformă de 50.000 m2, a fost achiziționat în 2013, fiind închiriat în proporție de 100% într-un timp extrem de scurt.
“Cererea în Oradea pentru spații industriale premium menține un trend ascendent, datorită poziționării strategice, ce oferă acces rapid către Europa Centrală. Ne gândim să extindem portofoliul nostru de investiții în această zonă a țării în viitorul apropiat”, a explicat Emilia Țepeș.
Zacaria, parte a grupului internațional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani, oferă spații industriale la cheie din 2009. Portofoliul companiei cuprinde 300.000 m2 de suprafațe pentru închiriere, atât industriale cât și birouri, în 6 orașe din România. Zacaria continuă să își dezvolte proiectele industriale prin achiziționarea de hale și terenuri în diferite orașe din țară. În ultimul timp, dezvoltatorul imobiliar se concentrează pe proiecte built-to-suit, care oferă soluții personalizate după nevoile fiecărui client, locații strategice și standarde înalte de calitate, suprafețele modulelor închiriate variind între 400 m2 și peste 30.000 m2.

Related posts

„Carmangeria bunicilor”, prima carmangerie din Bihor cu produse tradiționale atestate

Traian Dan

FOTO: ATP Trucks Automobile lansează Truston în România

Ligia Voro

CBRE, Industrial Destinations: topul regiunilor cu spatii industriale in constructie

Ion Surdu

Cum va afecta OUG 114 programul CSR al ROMGAZ?

redactia

George-Alexandru Ivan, director Achiziţii, Comercial şi Relaţii Internaţionale în cadrul CNAB: ”Creșterea performanței depinde de restructurarea organizațională și existența unui plan strategic de investiții”

Stefana Muresan

Parcelele de teren din Innovation City, scoase la închiriat

Nora Dumitrescu

Mercedes-Benz și Suzuki din Ungaria reiau săptămâna viitoare producția

Traian Dan

Tendințe care marchează domeniul de facilities management

Stefana Muresan

Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Sibiu uneia dintre cele mai mari companii de textile și îmbrăcăminte din lume

Stefana Muresan

Helios Phoenix: We are continuously looking at BTS projects

Ionut Oprea

Cushman & Wakefield Echinox: Dezvoltatorii accelerează deschiderile de centre comerciale în cea de-a doua jumătate a anului, când vor livra spații noi de 150.000 mp

Nicolae Pop

Kinderpedia, cea mai inovativă platformă digitală pentru educație, devine sistemul operațional principal în toate unitățile Maple Bear din Europa Centrală și de Est

Papuc Irina

Şcoala elitelor arădene a renăscut pe bani europeni

Stefana Muresan

Novitas 3D City – Orașul tău digital

Ligia Voro

Emanuel Oprea, Oprea Avi-Com: „Fabrica de nutrețuri combinate din Sânpaul va avea multiple avantaje competitive, inclusiv un foarte bun raport calitate-preț”

Stefana Muresan

Interact – dorim să dăm plusvaloare societății

Ligia Voro

Grupul Mobiente-Limtex și-a lansat propriul brand AMAVI la Oradea

Traian Dan

Municipalitatea băimăreană, îndemnată să cumpere Hotelul Maramureș

Nora Dumitrescu

Companiile investesc in evenimente de business

Ionut Oprea

Calitatea vieții – decisivă pentru dezvoltarea urbană sustenabilă

Ionut Oprea

Oradea va construi apartamente pentru angajații companiilor din Parcul Industrial

Traian Dan

Werner Braun: Clubul Economic German Brașov este un liant între investitori și comunitate

Nicolae Pop

Crosspoint Real Estate a asistat tranzacția celei mai mari suprafațe de teren din România din ultimii zece ani

Ionut Oprea

Despre responsabilitate socială și sustenabilitate, la cea de-a 7-a ediție a CSR OVERVIEW 2019

Papuc Irina

Leave a Comment