Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IMMOFINANZ a semnat contracte de vânzare pentru mai multe terenuri din portofoliul Adama

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din România, a progresat cu vânzarea portofoliului de terenuri ale companiei rezidențiale Adama. Două terenuri din București și Voluntari au fost deja vândute, în timp ce tranzacția pentru un alt teren, localizat în centrul Bucureștiului, se va finaliza în luna noiembrie. Cele trei proprietăți au o suprafață totală de aproximativ 36.000 mp. Compania va încheia, de asemenea, contracte de vânzare pentru alte terenuri Adama în viitorul apropiat.
“Aceste tranzacții reprezintă un pas natural în strategia noastră de a ne concentra pe proprietățile de retail și birouri, atât cele existente, cât și cele viitoare. Deși Adama deține un portofoliu extins de terenuri premium, credem că acestea sunt potrivite în special pentru complexurile rezidențiale”, a declarat Sorin Vișoianu, Country Manager Operations pentru IMMOFINANZ România. “Vom continua procesul de vânzare al proprietăților rămase care nu fac parte din businessul nostru de bază, cu scopul de a ne consolida afacerea.”
IMMOFINANZ a finalizat vânzarea a doua terenuri, într-o tranzacție asistată de CBRE și Cushman&Wakefield Echinox. Un teren este situat pe bulevardul Ghencea din București și are o suprafață de 12.000 mp, iar celălalt se află pe strada Erou Iancu Nicolae din orașul Voluntari, având o suprafață de 13.000 mp. Mai mult, compania va finaliza vânzarea unui alt teren de 10.800 mp pe strada Vasile Lascar din București, în luna noiembrie. Părțile au căzut de acord să nu dezvăluie alte detalii despre tranzacții.
Alte terenuri, situate în București, cu o suprafață totală de 70.000 mp, sunt în proces de vânzare și vor fi vândute în perioada următoare.
 
IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Rectorii celor mai mari universități din România se reunesc la UVT

Articolul următor

Exercițiu de antrenament pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Citește și:
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share