Agricultura Bistrița-Năsăud Cluj Ultimele stiri

Companii românești, la cel mai mare târg agricol din lume

Un număr de nouă companii românești expun la cel mai mare târg mondial dedicat tehnicii agricole, organizat în perioada 12-18 noiembrie la Hanovra, în Germania. Una dintre ele este RAAL Bistrița, o obișnuită a expozițiilor internaționale de pe mai multe continente, care lucrează pentru giganți din tehnica agricolă precum John Deere sau Class, potrivit bistritabusiness.ro.
La evenimentul de la Hanovra, care se ține din doi în doi ani, sunt înscriși 2.773 de expozanți, din peste 50 de țări. La ultimele ediții, organizatorii au observat creșterea accelerată a numărului de expozanți din afara Germaniei, astăzi aceștia reprezentând 60% din total. Țările cu cei mai mulți expozanți sunt Italia (349 firme), Olanda (104 firme), Turcia (103 firme), China (101 firme), Franța (101 firme).
Mai multe țări au pavilioane naționale, printre care și România, prin Patronatul din Industria Construcțiilor de Mașini și Instalații pentru Agricultură. Celelalte companii românești înscrise, pe lângă RAAL Bistrița, sunt: Agritehnica Service, CBN IT Software Solutions, DLG Intermarketing, Flexibil SRL, Mefin, Oyal Polteks, Pop Industry, Tehnofavorit Bonțida. O premieră, ediția curentă va fi prima în care companiile românești vor expune efectiv utilaje agricole, sisteme și componente produse la noi, nu doar pliante și prezentări video.

Related posts

Liderul global eBay, în premieră la TeCOMM Cluj

Stefana Muresan

Austriecii interesați de Băile Herculane

Stefana Muresan

Mihăiţă Fundeanu: Hidroconstrucţia – cifră de afaceri de peste 110 mil. lei, în primele 6 luni ale anului. Compania vizează penetrarea pe noi pieţe prin deschiderea de sucursale în Belgia, Germania, Irak, Iordania, Kazahstan

redactia

Leave a Comment