Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Companii românești, la cel mai mare târg agricol din lume

Un număr de nouă companii românești expun la cel mai mare târg mondial dedicat tehnicii agricole, organizat în perioada 12-18 noiembrie la Hanovra, în Germania. Una dintre ele este RAAL Bistrița, o obișnuită a expozițiilor internaționale de pe mai multe continente, care lucrează pentru giganți din tehnica agricolă precum John Deere sau Class, potrivit bistritabusiness.ro.
La evenimentul de la Hanovra, care se ține din doi în doi ani, sunt înscriși 2.773 de expozanți, din peste 50 de țări. La ultimele ediții, organizatorii au observat creșterea accelerată a numărului de expozanți din afara Germaniei, astăzi aceștia reprezentând 60% din total. Țările cu cei mai mulți expozanți sunt Italia (349 firme), Olanda (104 firme), Turcia (103 firme), China (101 firme), Franța (101 firme).
Mai multe țări au pavilioane naționale, printre care și România, prin Patronatul din Industria Construcțiilor de Mașini și Instalații pentru Agricultură. Celelalte companii românești înscrise, pe lângă RAAL Bistrița, sunt: Agritehnica Service, CBN IT Software Solutions, DLG Intermarketing, Flexibil SRL, Mefin, Oyal Polteks, Pop Industry, Tehnofavorit Bonțida. O premieră, ediția curentă va fi prima în care companiile românești vor expune efectiv utilaje agricole, sisteme și componente produse la noi, nu doar pliante și prezentări video.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vintest revine la București: „Iubesc vinul românesc – vin de Crăciun”

Articolul următor

Stadionul de 47 de mil. de euro din Craiova, ridicat de clujenii de la ACI și sibienii de la CON-A, inaugurat

Citește și:
Citeste mai mult

Podul din Turda peste Arieș, finalizat

Săptămâna viitoare va fi dat în folosință podul de peste râul Arieș din Turda, lucrare așteptată de locuitori.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share