Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CONNECTING PEOPLE Party&Networking la VIP Lounge Cluj Arena

CONNECTING PEOPLE Par­ty & Networking este un eveniment organi­zat de INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng în 24 noiembrie, care oferă noi op­o­rtunități și prov­oc­ări! Acest eveniment va avea ca temă principală CONECTAREA oamenilor prin COMUNICARE iar pentru a atinge acest obiectiv vor fi invitați speciali, cum ar fi șefi de instituții și oameni de afaceri de top.
Vezi cine sunt INVITAȚII SPECIALI: Connecting People Party & Networking
”Evenime­ntul va av­ea loc pe o durată de minim 6-8 ore iar în cad­­­rul aces­tu­ia inv­­itații noș­tr­ii vor avea parte de o atmosferă în care încurajăm o comunicare relaxată, fără sobrietatea întâlnirilor de business clasice și fără presiunea timpului, în care cei prezenți să aibă ocazia să se cunoască și să creeze conexiuni de valoare”, a declarant Florin Bugnar, director general INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng.
Vor participa re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanți ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), rep­re­z­entanti ai admin­istrației loca­le, med­ic­i, arhi­te­cți, art­iș­ti și reprezentanți ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, dar şi din străină­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care aparţ­in cate­­gori­i­lor vizat­e.
Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipanților
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului și pr­­­­­ezentarea invita­țil­­­or speciali și a pa­r­tenerilor
Ora 20:00 Party & Net­­­­­working
Locatia: VIP Lounge Cluj Arena.  Număr de participanți: 200-300.
Taxa de participare include: accesul la eveniment, finger-food,  sesiunea de  networking, cupoane pentru băutură în valoare de 35 lei iar consumația suplimentară va fi suportată de fiecare participant în parte.
Rezervări și invitații: xpn@intelglobalis.ro,  sau 0741365008
Vezi poze aici de la evenimentele anterioare
Video Celebrate Cluj Party & Networking
Poze de la Celebrate Cluj Party & Networking
 

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trăiește bucuria de a surprinde la AFI Ploiești

Articolul următor

Aniversare: rebranding pentru Grupul Tester

Citește și:
Total
0
Share