Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bitdefender mută producția din China la Satu Mare

Bitdfender, una dintre cele mai mari companii din lume când vine vorba de soluţii de securitate, a mutat producţia dispozitivului Box din China, în Satu Mare şi pregăteşte lansarea celei de-a doua generaţii în 2018.
Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate, Bitdefender BOX, ce anticipa tendinţele unei pieţe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de ameninţări cibernetice.
Bitdefender va lansa în 2018 a doua versiune a Bitdefender BOX, primul produs hardware al Bitdefender, care foloseşte expertiza de peste 16 ani a companiei în segmentul software şi înglobează 21 de brevete de invenţie înregistrate de cercetători din echipele din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.
Bitdefender BOX oferă un sistem avansat de protecţie a datelor personale, bazat pe analiza în timp real a traficului de internet, şi mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică, care avertizează asupra ameninţărilor periculoase şi blochează încercările atacatorilor de a invada intimitatea utilizatorilor.
Sistemul de prevenire a intervenţiilor externe inspectează traficul de internet şi indică orice încercare de a exploata vulnerabilităţi existente în dispozitivele inteligente din locuinţă. Mai mult, sistemul de control al accesului la reţea permite utilizatorilor să supravegheze accesul la reţeaua familiei, în timp ce modulul de evaluare a vulnerabilităţilor alertează asupra incidentelor din reţea şi oferă recomandări pentru a reduce riscul unor atacuri cibernetice.
Noul Bitdefender BOX a fost prezentat în premieră în luna ianuarie a acestui an la târgul de tehnologie Consumer Electronic Show (CES) din Las Vegas, SUA. La începutul lunii noiembrie, noul Bitdefender BOX a primit premiul Honori CES Innovation Award în categoria cybersecurity.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Austriecii de la Austrotherm - a treia fabrică de polistiren din România, la Arad

Articolul următor

Tahaab Rais, invitatul special al Workplace Safety Forum

Citește si:
Total
0
Share