Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania bistrițeană Record, trei contracte importante pe final de an

Constructorii bistrițeni de la RECORD au câștigat în ultimele două luni trei licitații importante, contractele totalizând 12,8 milioane lei, plus TVA. Suma e mai mare decât toată cifra de afaceri a companiei din 2016, scrie bistritabusiness.ro.
RECORD a câștigat licitația pentru construcția rețelei de apă uzată menajeră și a stației de epurare în comuna Galații Bistriței. Contractul de 4,8 milioane lei, la care se adaugă TVA, se va derula în 2018. La licitație au fost 12 ofertanți, dar RECORD a avut prețul cel mai bun. Valoarea lucrărilor estimată inițial de beneficiar era de 5,7 milioane lei, plus TVA, notează sursa citată.
Înainte cu câteva zile, firma câștigase un contract cu Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), în valoare de 2,7 milioane lei, plus TVA, urmând să construiască locuințe pentru medici la Beclean. E vorba de un imobil cu 4 niveluri și de 24 de apartamente (12 cu o cameră, 12 cu două camere). Reamintim că tot RECORD a fost desemnată de ANL în martie 2017 să construiască 24 de locuințe pentru medicii din Bistrița, pentru 2,5 milioane lei.
Cea mai spectaculoasă lucrare însă o va face RECORD la Timișoara, unde va proiecta și va construi un bazin de înot în cadrul Universității de Vest. Contractul, în valoare de 5,3 milioane lei, plus TVA, a fost câștigat în octombrie 2017, licitația având loc la Compania Națională de Investiții (CNI).
Compania este deținută de Cristi Șirlican și Vica Velea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Kaufland și Cooperativa Agricolă „Țara Mea”, program național pentru carne de porc 100% românească

Articolul următor

TeraPlast, majorare de participație cu încă 7% în Depaco

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share