Transilvania Business
Antreprenori Bistrița-Năsăud Real Estate Ultimele stiri

Compania bistrițeană Record, trei contracte importante pe final de an

Constructorii bistrițeni de la RECORD au câștigat în ultimele două luni trei licitații importante, contractele totalizând 12,8 milioane lei, plus TVA. Suma e mai mare decât toată cifra de afaceri a companiei din 2016, scrie bistritabusiness.ro.
RECORD a câștigat licitația pentru construcția rețelei de apă uzată menajeră și a stației de epurare în comuna Galații Bistriței. Contractul de 4,8 milioane lei, la care se adaugă TVA, se va derula în 2018. La licitație au fost 12 ofertanți, dar RECORD a avut prețul cel mai bun. Valoarea lucrărilor estimată inițial de beneficiar era de 5,7 milioane lei, plus TVA, notează sursa citată.
Înainte cu câteva zile, firma câștigase un contract cu Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), în valoare de 2,7 milioane lei, plus TVA, urmând să construiască locuințe pentru medici la Beclean. E vorba de un imobil cu 4 niveluri și de 24 de apartamente (12 cu o cameră, 12 cu două camere). Reamintim că tot RECORD a fost desemnată de ANL în martie 2017 să construiască 24 de locuințe pentru medicii din Bistrița, pentru 2,5 milioane lei.
Cea mai spectaculoasă lucrare însă o va face RECORD la Timișoara, unde va proiecta și va construi un bazin de înot în cadrul Universității de Vest. Contractul, în valoare de 5,3 milioane lei, plus TVA, a fost câștigat în octombrie 2017, licitația având loc la Compania Națională de Investiții (CNI).
Compania este deținută de Cristi Șirlican și Vica Velea.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Clujul va avea cel mai mare parc industrial din Transilvania. Peste 1.000 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Amplasamentul pentru construcția Variantei Ocolitoare Satu Mare, predat antreprenorului; termen de finalizare – 18 luni

Stefana Muresan

Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Am stabilit ca ţintă cu preşedintele Turciei depăşirea pragului de 10 miliarde de dolari privind valoarea schimburilor comerciale

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More