Antreprenori Bistrița-Năsăud Real Estate Ultimele stiri

Compania bistrițeană Record, trei contracte importante pe final de an

Constructorii bistrițeni de la RECORD au câștigat în ultimele două luni trei licitații importante, contractele totalizând 12,8 milioane lei, plus TVA. Suma e mai mare decât toată cifra de afaceri a companiei din 2016, scrie bistritabusiness.ro.
RECORD a câștigat licitația pentru construcția rețelei de apă uzată menajeră și a stației de epurare în comuna Galații Bistriței. Contractul de 4,8 milioane lei, la care se adaugă TVA, se va derula în 2018. La licitație au fost 12 ofertanți, dar RECORD a avut prețul cel mai bun. Valoarea lucrărilor estimată inițial de beneficiar era de 5,7 milioane lei, plus TVA, notează sursa citată.
Înainte cu câteva zile, firma câștigase un contract cu Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), în valoare de 2,7 milioane lei, plus TVA, urmând să construiască locuințe pentru medici la Beclean. E vorba de un imobil cu 4 niveluri și de 24 de apartamente (12 cu o cameră, 12 cu două camere). Reamintim că tot RECORD a fost desemnată de ANL în martie 2017 să construiască 24 de locuințe pentru medicii din Bistrița, pentru 2,5 milioane lei.
Cea mai spectaculoasă lucrare însă o va face RECORD la Timișoara, unde va proiecta și va construi un bazin de înot în cadrul Universității de Vest. Contractul, în valoare de 5,3 milioane lei, plus TVA, a fost câștigat în octombrie 2017, licitația având loc la Compania Națională de Investiții (CNI).
Compania este deținută de Cristi Șirlican și Vica Velea.

Related posts

Lista cu primii 20 contribuabili la bugetul municipiului Satu Mare care însumează o cifră de afaceri de 1 mld. de euro și peste 15.000 angajați

Stefana Muresan

ROFMA vă invită la Conferința Internațională de Facility Management, ROFMEX 2017

Ionut Oprea

MedLife investește 5 milioane de euro în Ungaria. Este prima mutare a unei companii româneşti din sectorul medical privat în afara țării

redactia

Leave a Comment