Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraPlast, majorare de participație cu încă 7% în Depaco

Grupul TeraPlast anunţă majorarea participaţiei cu încă 7% în capitalul social al Depaco, ajungând la o deţinere de 67%, potrivit unui comunicat al companiei.
Achiziţia acestui pachet vine după ce, tot în 2017, grupul a încheiat acorduri pentru achiziţionarea unei participaţii de 60% în Depaco, al doilea jucător de pe piaţa de ţiglă metalică, prin brandul Wetterbest.
Mirela Pop, directorul general al TeraPlast, a declarat: “Majorarea participaţiei în cadrul companiei Depaco este un pas important în evoluţia grupului TeraPlast. Încă de la începutul acestui parteneriat, ne-am bucurat de o bună colaborare cu asociaţii Depaco şi avem încredere că vom continua să lucrăm împreună într-un mod eficient pentru a aduce plus valoare afacerilor noastre”.
Achiziţia pachetului de părţi sociale este condiţionată de obţinerea avizului favorabil din partea Consiliului Concurenţei cu privire la dobândirea controlului ce va fi exercitat de către TeraPlast asupra Depaco.
Afacerile Depaco au crescut în primele nouă luni ale lui 2017 cu peste 45% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Grupul Teraplast rulează o cifră de afaceri anuală de peste 400 de milioane de lei şi include societatea Teraplast (producător de ţevi, granule şi profile din PVC), filialele TeraSteel Bistriţa şi Terasteel Serbia (producători de panouri sandwich şi structuri metalice zincate), Teraglass (producător de ferestre şi uşi din PVC), Teraplast Logistic (începând cu iunie 2016 coordonează activităţile logistice ale Grupului), Teraplast Ungaria (distribuitor), Politub (producător de ţevi din polietilenă), precum şi societatea Depaco (producător de ţiglă metalică).
Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe şase linii de business: Instalaţii & Amenajări, Profile tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate şi Tâmplărie termoizolantă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania bistrițeană Record, trei contracte importante pe final de an

Articolul următor

Continental prezinta sistemul revolutionar eBike 48V

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share