Auto Sibiu Timiș Ultimele stiri

Continental prezinta sistemul revolutionar eBike 48V

Continental continuă să dezvolte soluții tehnologice pentru un viitor fără emisii și, folosindu-și cunoștințele și progresele în tehnologia auto 48V, aduce acum două unități de antrenare de 48V pe bicicleta electrică.
„Noua tehnologie eBike 48V, combinată cu un motor integrat și o transmisie fără trepte automată, este un pas logic și necesar în evoluția e-bike-ului“, a declarat Jörg Malcherek, responsabil pentru sistemele Bicycle Systems din Continental. „Continuarea integrării și transferului know-how-ului de la Continental în viitoarele concepte pentru modele de biciclete electronice ce urmează să apară este o necesitate pentru a furniza biciclistului siguranța și confortul cerut“, a adăugat acesta.
48V Revolution este primul motor pe bicicleta de 48V, cu o transmisie automată fără trepte, complet integrată, cuprinsă într-o unitate multifuncțională de acționare. Cu unitatea de antrenare 2-în-1 și transmisia planetară variabilă continuă (CVP) cu un raport de rază de acțiune de 380%, 48V Revolution stabilește un nou standard în sistemele integrate de biciclete electronice, rezultând o plimbare complet automată fără probleme. Pentru a completa 48V Revolution, Continental va introduce, de asemenea, tehnologia 48V Prime, pentru a fi folosită cu biciclete electronice convenționale. Pe măsură ce piața mondială a motocicletelor crește, dinamică și plină de potențial, Continental își concentrează o atenție deja considerabilă asupra acestui domeniu de pionierat, ca parte a unei abordări holistice a mobilității.
Echipa eMobility din Sibiu lucrează la dezvoltarea conceptului din punct de vedere mecanic, software și electronică, precum și testarea lui la nivel de componente și sistem. De asemenea, echipa din Timișoara implicată în proiect este responsabilă pentru dezvoltarea modulului software pentru controlul treptelor de viteză (mod automat și manual).
Utilizarea e-bike a crescut
Montat într-o singură unitate la axul brațului inferior, 48V Revolution este optimizat pentru modelele de biciclete care oferă un centru de greutate cât mai aproape de pământ, rezultând cea mai bună manevrabilitate a bicicletei. Evitarea pedepselor unei mase rotative inerente în unele sisteme bazate pe huburi este un alt avantaj al folosirii pe care partenerii originali ai Continental îl pot încorpora în aspectele bicicletelor. Integrarea unităților de antrenare și a angrenajului într-o singură unitate oferă producătorilor mai multă libertate de design pentru a crea un produs premium, mai curat, mai bun. Integrarea reduce complexitatea de deplasare a cicliștilor și simplifică întreținerea.
Rezultatele inovației se văd
Experiența vastă în inginerie a companiei Continental în dezvoltarea mașinilor electrice de 48 V a fost fundamentală în dezvoltarea sistemului eBike 48V, rezultând unități revoluționare de acționare care duc bicicletele electrice la nivelul următor. Un singur suport de unitate de acționare unificat (adaptor cadru) poate fi aplicat la 48V Prime, precum și 48V Revolution. Acest lucru permite constructorilor să utilizeze același design al ramei, cu aceeași poziție a axului inferior, pe bicicletele 48V Revolution și 48V Prime. Ambele sisteme noi sunt compatibile atât cu sistemul Continental Belt Drive, cât și cu lanțurile tradiționale. Comenzile pentru 48V Revolution și 48V Prime vor fi disponibile începând cu anul 2018.
Continental construiește în prezent o rețea globală completă pentru asistență și service post-vânzare pentru a se asigura că dealerii, comercianții cu amănuntul și utilizatorii finali primesc tot sprijinul de care au nevoie.
„Suntem încântați să arătăm că partenerul nostru original, Cycle Union, va fi primul care va lansa ultima sa gamă de “e-bike manufaktur“, care va fi echipat cu noile sisteme 48V Prime și 48V Revolution“, a adăugat Malcherek. Vor urma și alți parteneri originali, cum ar fi TechniBike, ce vor prezenta modelele lor de biciclete electrice pe baza sistemului eBike 48V.

Related posts

Festivalul Național de Folclor „Strugurele de Aur”, o nouă ediție susținută de Jidvei

Ligia Voro

CJ Cluj: Licitație de peste 13 mil. lei pentru restaurarea castelului Bánffy din Răscruci

redactia

Au început lucrările la două noi parkinguri în Cluj Napoca. Investiție de 9,6 mil. euro pentru 666 locuri de parcare

redactia

Timișul și Aradul, fruntașe la vânzarea de terenuri agricole în 2017

Stefana Muresan

Topul laboratoarelor medicale din România după cifra de afaceri

Papuc Irina

Astra Bus Arad pregătește lansarea unui nou model de troleibuz

Stefana Muresan

Continental Sibiu are un nou director general

Stefana Muresan

Capacitatea de cazare turistică în România: a crescut numărul hotelurilor de 5 stele

Papuc Irina

CNAIR a montat atenuatori de impact pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară, Valea Oltului

Papuc Irina

E.ON s-a înscris pentru obţinerea unui patent digital pentru controlul complet al datelor consumatorilor

Ligia Voro

Numar record de pasageri la Aeroportul International Iasi

Stefana Muresan

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace deschide sezonul dăruirii alături de Fundația pentru copii “Șansă la Viitor”

Ionut Oprea

Cultura și gastronomia slovacă la Huta Slavia

Gruita Ienasoiu

Workshop gratuit pentru antreprenori, organizat de Raiffeisen Bank la Oradea

Traian Dan

Sondaj IRES: Românii și banii lor. Precepții, comportamente și proiecții financiare

redactia

Producătorii din Cluj au ocupat centrul orașului

Nora Dumitrescu

Noi măsuri în România: se suspendă activitatea centrelor comerciale; circulația cetățenilor în afara locuinței, restricționată

Ion Surdu

Universitatea Politehnica Timişoara caută modalităţi de decontaminare a terenurilor miniere, în cadrul unui proiect transfrontalier

Robert Bloancă

Peste 800 de milioane de euro, bani europeni nerambursabili, au fost aduşi în Regiunea Vest de Programul Operaţional Regional

Robert Bloancă

Fabrica 1949 Târnava a început producția de echipamente medicale de protecție, cu o capacitate de peste 2 mii de combinezoane pe zi

Papuc Irina

TAZ CYBERSEC, serviciu integrat de securitate IT, lansat la “GDPR Made Easy”

Stefana Muresan

Kronstadt Hospitality Expert, expertiză în consultanță hotelieră

Nicolae Pop

Peste 150 de milioane de lei sprijin pentru apicultori în perioada 2020 – 2022

Traian Dan

Grupul italian Marcegaglia a vândut o fabrică din Timiș concurenților polonezi de la Impro, cu peste 5 milioane euro

Stefana Muresan

Leave a Comment