Auto Sibiu Timiș Ultimele stiri

Continental prezinta sistemul revolutionar eBike 48V

Continental continuă să dezvolte soluții tehnologice pentru un viitor fără emisii și, folosindu-și cunoștințele și progresele în tehnologia auto 48V, aduce acum două unități de antrenare de 48V pe bicicleta electrică.
„Noua tehnologie eBike 48V, combinată cu un motor integrat și o transmisie fără trepte automată, este un pas logic și necesar în evoluția e-bike-ului“, a declarat Jörg Malcherek, responsabil pentru sistemele Bicycle Systems din Continental. „Continuarea integrării și transferului know-how-ului de la Continental în viitoarele concepte pentru modele de biciclete electronice ce urmează să apară este o necesitate pentru a furniza biciclistului siguranța și confortul cerut“, a adăugat acesta.
48V Revolution este primul motor pe bicicleta de 48V, cu o transmisie automată fără trepte, complet integrată, cuprinsă într-o unitate multifuncțională de acționare. Cu unitatea de antrenare 2-în-1 și transmisia planetară variabilă continuă (CVP) cu un raport de rază de acțiune de 380%, 48V Revolution stabilește un nou standard în sistemele integrate de biciclete electronice, rezultând o plimbare complet automată fără probleme. Pentru a completa 48V Revolution, Continental va introduce, de asemenea, tehnologia 48V Prime, pentru a fi folosită cu biciclete electronice convenționale. Pe măsură ce piața mondială a motocicletelor crește, dinamică și plină de potențial, Continental își concentrează o atenție deja considerabilă asupra acestui domeniu de pionierat, ca parte a unei abordări holistice a mobilității.
Echipa eMobility din Sibiu lucrează la dezvoltarea conceptului din punct de vedere mecanic, software și electronică, precum și testarea lui la nivel de componente și sistem. De asemenea, echipa din Timișoara implicată în proiect este responsabilă pentru dezvoltarea modulului software pentru controlul treptelor de viteză (mod automat și manual).
Utilizarea e-bike a crescut
Montat într-o singură unitate la axul brațului inferior, 48V Revolution este optimizat pentru modelele de biciclete care oferă un centru de greutate cât mai aproape de pământ, rezultând cea mai bună manevrabilitate a bicicletei. Evitarea pedepselor unei mase rotative inerente în unele sisteme bazate pe huburi este un alt avantaj al folosirii pe care partenerii originali ai Continental îl pot încorpora în aspectele bicicletelor. Integrarea unităților de antrenare și a angrenajului într-o singură unitate oferă producătorilor mai multă libertate de design pentru a crea un produs premium, mai curat, mai bun. Integrarea reduce complexitatea de deplasare a cicliștilor și simplifică întreținerea.
Rezultatele inovației se văd
Experiența vastă în inginerie a companiei Continental în dezvoltarea mașinilor electrice de 48 V a fost fundamentală în dezvoltarea sistemului eBike 48V, rezultând unități revoluționare de acționare care duc bicicletele electrice la nivelul următor. Un singur suport de unitate de acționare unificat (adaptor cadru) poate fi aplicat la 48V Prime, precum și 48V Revolution. Acest lucru permite constructorilor să utilizeze același design al ramei, cu aceeași poziție a axului inferior, pe bicicletele 48V Revolution și 48V Prime. Ambele sisteme noi sunt compatibile atât cu sistemul Continental Belt Drive, cât și cu lanțurile tradiționale. Comenzile pentru 48V Revolution și 48V Prime vor fi disponibile începând cu anul 2018.
Continental construiește în prezent o rețea globală completă pentru asistență și service post-vânzare pentru a se asigura că dealerii, comercianții cu amănuntul și utilizatorii finali primesc tot sprijinul de care au nevoie.
„Suntem încântați să arătăm că partenerul nostru original, Cycle Union, va fi primul care va lansa ultima sa gamă de “e-bike manufaktur“, care va fi echipat cu noile sisteme 48V Prime și 48V Revolution“, a adăugat Malcherek. Vor urma și alți parteneri originali, cum ar fi TechniBike, ce vor prezenta modelele lor de biciclete electrice pe baza sistemului eBike 48V.

Related posts

Start-Up Nation – sesiune suplimentară; circa 9.000 de planuri de afaceri, depuse

Stefana Muresan

Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”

Ionut Oprea

Au intrat în vigoare noile în taximetrie: pasagerii stau doar în spate

Nora Dumitrescu

Cramele Recaș SA a trecut de 38 de milioane de euro cifră de afaceri

Ligia Voro

Ministerul Dezvoltării Regionale vrea să cumpere 17 tramvaie cu peste 36 milioane de euro

redactia

VCST Automotive Production Alba Iulia, 5 ani de activitate. Investiții de 40 de milioane de lei, estimate în 2018

Stefana Muresan

Transportul metropolitan din Brașov se extinde în alte patru localități

Papuc Irina

Piața berii în România, conform cifrelor anului 2019: investițiile au crescut cu 22 de milioane de euro

Ion Surdu

Constructorul a scos peste o sută de oameni şi 80 de utilaje pe şantierul Centurii Sud de ocolire a Timişoarei

Robert Bloancă

Showroom lângă fabrica Salice din Tetarom I

Nora Dumitrescu

Drum Construct și Paolo Gepa vor reabilita trei clădiri din Sălaj

Nora Dumitrescu

Cum arată primul autobuz electric al Zalăului

Nora Dumitrescu

Răzvan Rusu, artizanul Prăvăliei Idicel

Transilvania Business

Dotări de 2,5 milioane de euro pentru Spitalul Municipal Dr. Gavril Curteanu

Traian Dan

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne aproape de agricultorii din România și nu numai!

redactia

Puteți depune propuneri pentru noul Start-up Nation

Ligia Voro

IMAGINI EXCLUSIVE: Proiect grandios la un vechi castel din Mureș

Ligia Voro

TAROM va relua zborurile de dimineață Cluj – București

Nora Dumitrescu

Primul depozit de artă din România, deschis

Ligia Voro

Peste 150 milioane de euro, fonduri europene, pentru domeniul infrastructurii de gestionare a apei din România

Stefana Muresan

Optim PM desemnata sa livreze hotelul de 4 stele, Hilton Garden Inn Otopeni

redactia

Fermierii din Ardeal au trimis o scrisoare deschisă guvernului

Nora Dumitrescu

Campania „Salvaţi istoria naţională, salvaţi Casa lui Iuliu Maniu!” la finalul anului 2018

redactia

Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara: „Introducem admiterea în baza CV-ului educațional, pentru a selecta cei mai competitivi studenți”

Papuc Irina

Leave a Comment