Antreprenori Auto Cluj Satu-Mare Ultimele stiri

Importatorul de piese auto Autonet din Satu Mare, depozit de 30.000 mp în Cluj

Cel mai mare importator de piese auto din România, Autonet, cu sediul la Satu Mare, negociază cu grupul britanic Europa Capital pentru achiziţia unui teren de 6-7 hectare în judeţul Cluj. Potrivit zf.ro, compania vrea să dezvolte la Cluj o hală de 30.000 mp, pentru a o folosi drept depozit.
Autonet deţine un depozit central în Satu Mare care măsoară 22.500 mp. În Bucureşti şi în apropiere există alte două depozite de 8.800 mp şi respectiv 4.500 mp. Pe lângă acestea, acti­vitatea businessului este suplimentată de 57 de depozite regionale în alte localităţi din toată ţara, amplasate în parcurile industriale şi cu o capacitate de stocare considerabilă, conform datelor de pe site-ul Autonet.
Businessul a fost controlat de oamenii de afaceri Zoltan Kondor şi Mihaly Lieb din Satu Mare până acum circa doi ani, când a fost preluat în proporţie de 51% de Swiss Automotive Group într-o tranzacţie de câteva zeci de milioane de euro, potrivit datelor de la acel moment. Doar pe o singură entitate, Autonet Import, businessul a sărit de 1,1 mld. lei anul trecut, plus 15%, la un total de peste 1.000 de salariaţi.

Related posts

”Exemplu de bună practică”: Cupru Min Abrud, profit de 25 de milioane de lei în primul semestru

Stefana Muresan

Impozit zero, în primii cinci ani. Cooperativa agricolă, cea mai avantajoasă formă de fiscalizare

redactia

Canadienii de la Litens Automotive, nouă unitate de producție lângă Timișoara

Stefana Muresan

Leave a Comment