Investitii IT&C Sibiu Ultimele stiri

NTT DATA, investiții de peste 100.000 de euro în noul sediu din Sibiu

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA România (fosta EBS România), parte a concernului japonez NTT DATA, a investit peste 100.000 de euro în amenajarea celui de-al treilea sediu de la Sibiu, cu o suprafaţă de 1.300 mp, repartizată pe trei etaje. Amenajările interioare la standardele companiei au durat aproximativ 2 luni, locaţia fiind pregătită pentru 128 de spaţii individuale de lucru, zonă de relaxare şi săli pentru întâlniri. În prezent, peste 50 de oameni lucrează deja în noua locaţie.
Filiala Sibiu, înfiinţată în anul 2006, reprezintă cea mai mare sucursală a companiei NTT DATA România, cu un număr de 200 de oameni, care îşi desfăşoară activitatea în 3 sedii. În prezent, membrii echipei NTT DATA România din Sibiu sunt implicaţi în proiecte IT complexe de dezvoltare software, testare şi suport.
Compania NTT DATA România a avut în primele zece luni din acest an o cifră de afaceri de 43,3 mil. euro, mai mult cu aproximativ 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Prognoza de venituri a companiei NTT DATA România pentru anul fiscal curent (01.04.2017-31.03.2018) este de peste 57 mil. euro, în creştere cu aproximativ 42% faţă de anul fiscal anterior.
Echipa NTT DATA România a depăşit în luna octombrie pragul de 1.500 de angajaţi şi colaboratori, iar până la finalul acestui an compania îşi propune să ajungă la 1.600 de oameni. NTT DATA România, fosta EBS România, este parte a concernului japonez NTT DATA. Concernul furnizează diverse servicii, de la consultanţă şi dezvoltare de sisteme, la outsourcing. Înfiinţată în 1988, NTT DATA, are sediul la Tokyo şi operaţiuni de afaceri în peste 50 de ţări.
Sursa foto: facebook

Related posts

DEMO METAL VEST 2017, un eveniment de excepţie la Expo Arad

Stefana Muresan

Aéroports de la Côte d’Azur: AG Real Estate, CityGate and Sheraton for first phase of Airport Promenade

Ionut Oprea

Aeroportul Internaţional Timişoara, creştere a numărului de călători de 2,6% în primele luni ale anului

Stefana Muresan

Leave a Comment