Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de ambalaje Goldplast, investiții de 800.000 de euro în fabrica din Bistriţa

Producătorul de ambalaje şi ţevi din polietilenă Goldplast din Bistriţa, controlat de antreprenorul Ioan Stejerean, a accesat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 fonduri europene de 800.000 de euro pentru creşterea productivităţii companiei, cu 6% în primul an de implementare şi cu 11% în următorii ani, anunță zf.ro.
Compania, care activează de 26 de ani în industria prelucrării maselor plastice, a ajuns anul trecut la afaceri de 14,5 mil. lei (3,2 mil. euro).
Această investiţie în noi utilaje va creşte producţia de ambalaje pentru retaileri şi pentru utilizatorii din diverse ramuri ale industriei alimentare, materialelor de construcţii, producţiei de mobilă, textile şi încălţăminte.
Compania fabrică şi comercializează ambalaje din polietilenă, folie pentru ambalat, sacoşe din polietilenă, pungi şi saci, dar şi ţevi de polietilenă pentru transport şi distribuţia de apă. Goldplast prelucrează în jur de 2.000 de tone de polietilenă pe an.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bitdefender, evaluată la 600 de milioane $. Fondul de investiții Vitruvian Partners a cumpărat 30% din companie

Articolul următor

MT a aprobat cererea de finanţare pentru construcţia autostrăzii Târgu Mureş – Ogra – Câmpia Turzii, proiect evaluat la 1,83 miliarde lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share