Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

econet meetings #3 Green Buildings

Daca aveti in plan, ati proiectat, construit sau dezvoltat deja o cladire verde in Bucuresti sau in tara si doriti sa impartasiti din experienta in acest domeniu, sa vorbiti de avantajele si dezavantajele realizarii unui astfel de proiect, AHK Romania va invitam la intalnirea organizata prin platforma greentech a econet romania, econet meetings #3 Green Buildings.
Econet meeting #3 Green Buildings se va desfasura la Palatul Universul, str. Brezoianu 23-25, corp B (accesul se face prin gang), marti, 12 decembrie 2017, incepand cu ora 18:30, si este cel de-al treilea si ultimul eveniment din seria intalnirilor econet meetings din 2017, evenimente tematice de networking sub motto-ul “cooperare romano-germana pentru dezvoltare durabila” care se adreseaza membrilor AHK si partenerilor econet. Acestea vin in completarea conferintelor si delegatiilor tematice organizate anterior.
Pentru detalii privind participarea ca speaker, care va ofera posibilitate prezentarii unui proiect de referinta precum si participarea intr-o discutie tip panel: pandele.ilinca@ahkrumaenien.ro
Daca doriti sa participati in public, puteti anunta persoana/persoanele ce vor participa din cadrul companiei dumneavoastra mentionand adresa de email a acestora si un numar de telefon.
Participarea in public este gratuita. Numarul de participanti este limitat la 50 de persoane, ultima zi de inscriere fiind 08 decembrie 2017.
Propunere de constituire a unui Grup de Lucru pe tema Dreptul Constructiilor
Pe 13 decembrie 2017 incepand cu ora 11 va avea loc la sediul Camerei o intalnirie preliminara privind constituirea la nivelul AHK Romania a unui Grup de lucru cu tema legislatia in Constructii.
Cei interesati sa participe la intalnirea din 13 decembrie sunt rugati sa se inscrie mentionand totodata ce aspecte ar dori tratate in cadrul acestui nou grup de lucru.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Optim PM desemnat Project Manager pentru noul magazin IKEA Pallady din Bucuresti

Articolul următor

Peste 5 milioane de euro pentru modernizarea unui spital din Cluj, din fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share