București Real Estate

econet meetings #3 Green Buildings

Daca aveti in plan, ati proiectat, construit sau dezvoltat deja o cladire verde in Bucuresti sau in tara si doriti sa impartasiti din experienta in acest domeniu, sa vorbiti de avantajele si dezavantajele realizarii unui astfel de proiect, AHK Romania va invitam la intalnirea organizata prin platforma greentech a econet romania, econet meetings #3 Green Buildings.
Econet meeting #3 Green Buildings se va desfasura la Palatul Universul, str. Brezoianu 23-25, corp B (accesul se face prin gang), marti, 12 decembrie 2017, incepand cu ora 18:30, si este cel de-al treilea si ultimul eveniment din seria intalnirilor econet meetings din 2017, evenimente tematice de networking sub motto-ul “cooperare romano-germana pentru dezvoltare durabila” care se adreseaza membrilor AHK si partenerilor econet. Acestea vin in completarea conferintelor si delegatiilor tematice organizate anterior.
Pentru detalii privind participarea ca speaker, care va ofera posibilitate prezentarii unui proiect de referinta precum si participarea intr-o discutie tip panel: pandele.ilinca@ahkrumaenien.ro
Daca doriti sa participati in public, puteti anunta persoana/persoanele ce vor participa din cadrul companiei dumneavoastra mentionand adresa de email a acestora si un numar de telefon.
Participarea in public este gratuita. Numarul de participanti este limitat la 50 de persoane, ultima zi de inscriere fiind 08 decembrie 2017.
Propunere de constituire a unui Grup de Lucru pe tema Dreptul Constructiilor
Pe 13 decembrie 2017 incepand cu ora 11 va avea loc la sediul Camerei o intalnirie preliminara privind constituirea la nivelul AHK Romania a unui Grup de lucru cu tema legislatia in Constructii.
Cei interesati sa participe la intalnirea din 13 decembrie sunt rugati sa se inscrie mentionand totodata ce aspecte ar dori tratate in cadrul acestui nou grup de lucru.

Related posts

DC Communication se alătură echipei Artexim în organizarea Festivalului și Concursului Internațional „George Enescu”

Stefana Muresan

Dr Michael Kerkloh elected to lead European airport association

Ionut Oprea

HAGAG demarează lucrările la H VICTORIEI 109

Stefana Muresan

Leave a Comment