Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IT Datagroup inchiriaza 1.200 de mp in Vox Technology Park Timisoara

  • Compania de solutii software si prelucrare electronica a datelor Datagroup a inchiriat o suprafata de 1.200 de metri patrati in cladirea de birouri Vox Technology Park din Timisoara

 

  • Vox Technology Park va avea o suprafata inchiriabila de 26.000 de metri patrati si va fi inaugurata oficial in luna ianuarie a anului viitor, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro

 

  • Vox Technology Park este unul din cele mai moderne proiecte de birouri din Romania, urmand sa ofere facilitati unice la nivel national, precum posibilitatea de identificare biometrica la accesul in cladire, locuri de parcare cu statii pentru incarcarea masinilor electrice si spatii pentru biciclete – urmand sa existe si dusuri la dispozitia viitorilor angajati – spatii comerciale si de servicii, food court si o sala de fitness. Cladirea de birouri va beneficia si de o parcare alaturata cu 400 de locuri

 

  • Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat in ultimii ani in Timisoara peste 800 de apartamente si zeci de mii de metri patrati de hale industriale, spatii hoteliere si de birouri

Compania de solutii si prelucrare electronica a datelor Datagroup a inchiriat o suprafata de 1.200 de metri patrati in cladirea de birouri Vox Technology Park din Timisoara.
Datagroup, una dintre cele mai vechi companii autohtone de profil, infiintata in Timisoara in 1995, isi va reloca echipa in noul spatiu de birouri la inceputul anului urmator, Vox Technology Park urmand a fi finalizat in aceasta luna.
”Sectorul IT&C reprezinta unul dintre principalele sectoare din care provine cererea de spatii de birouri moderne si toti dezvoltatorii vaneaza companiile de profil. Ne-am propus sa cream prin Vox Technology Park un proiect de birouri modern, pentru viitor, care sa reprezinte un adevarat hub tehnologic, cu facilitati tehnologice unice la nivel national iar faptul ca peste 80% din suprafata contractata a fost preluata de companii IT&C confirma atractivitatea proiectului pentru companiile de profil”, declara Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.
Vox Technology Park va dispune de facilitati unice, precum posibilitatea identificarii biometrice printr-o aplicatie care va genera o cheie de acces de tip QR code in urma recunoasterii faciale sau a amprentei, dar si avantaje competitive pentru viitorii angajati, ca spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, spatii comerciale si de servicii. Proiectul ofera de asemenea spatii de pana la 3.500 de metri patrati pe etaj, cea mai mare suprafata disponibila in acest moment in oras.
Anul viitor va fi finalizata si o parcare supraterana cu 400 de locuri in imediata vecinatate a proiectului, in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro.  Acestea se vor adauga celor 280 de locuri de parcare deja disponibile in cadrul Vox Technology Park, parcarea proiectului urmand sa dispuna si de mai multe statii pentru incarcarea masinilor electrice si spatii pentru biciclete. Dupa finalizarea noii parcari, Vox Technology Park va oferi una dintre cele mai pune proportii intre suprafata inchiriabila si locurile de parcare disponibile, raportul rezultat fiind de un loc de parcare la fiecare 38 de metri patrati inchiriabili.
Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat in ultimii ani in Timisoara peste 800 de apartamente si zeci de mii de metri patrati de hale industriale, spatii hoteliere si de birouri. Omul de afaceri Virgil Tornoreanu detine si compania producatoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizeaza programe si aplicatii pentru companii internationale si diferite institutii publice si bancare din vestul Europei, fiind si resellerul si service-ul autorizat Apple Vox Store in Romania.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CTP wins ‘Best Warehouse Development and Developer’ and ‘Best Leadership’ awards in 2017

Articolul următor

Immochan finalizează faza a doua a Coresi Business Park în 2018 și continuă dezvoltarea

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share