Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bosch construiește o fabrică în Simeria

Grupul german Bosch are în plan o nouă investiţie pe plan local, ce presupune construcţia unei fabrici de maşini de spălat în Simeria, judeţul Hunedoara, o localitate aflată la numai 3 kilometri de autostrada Sibiu-Arad, dar şi un important nod feroviar al României.
În acest sens, reprezentanţii companiei germane BSH Home Appliance Group, din domeniul producţiei electrocasnicelor, au avut o întâlnire cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria, unde printre subiectele abordate a fost şi perspectiva construirii unei fabrici Bosch în Simeria, judeţul Hunedoara.
”Tema discuţiilor a vizat proiectele de investiţii ale companiei din cadrul grupului german Bosch, în România, cu perspectiva de dezvoltare locală atât pe plan economic, cât şi pe plan educaţional, prin construirea unei fabrici în Simeria, Hunedoara, şi prin colaborarea cu primăria locală în vederea pregătirii forţei de muncă”, se arată într-un comunicat de presă.
Fabrica ar urma să fie construită pe un teren cu o suprafaţă de 20 de hectare, situat într-o zonă apropiată de depoul feroviar din localitate, potrivit oficialilor primăriei Simeria. Investiţia Bosch de la Simeria ar presupune crearea a 2.000-2.500 de locuri de muncă, conform aceleaşi surse.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Împrumut de 21 mil. de euro pentru dezvoltarea municipiului Oradea

Articolul următor

Vitacom Electronics, cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro în 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share