Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 20 de milioane de lei pentru trei proiecte finanțate prin PNDL în Valea Chioarului

O sumă impresionantă de bani vine de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene pentru comunitatea din Valea Chioarului. Este vorba despre aproximativ 20 de milioane de lei obținuți de administrația locală, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, pentru obiective extrem de importante pentru comună.
Astfel, pentru realizarea obiectivului de investiții ”Sistem de alimentare cu apă și canalizare în satele Curtuiușu Mare și Vărai”, din bugetul MDRAPFE s-a alocat suma de 12.826.830,00 lei, în baza Ordinului viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene nr. 3680/2017, privind aprobarea listei de investiții și sumele alocate acestora pentru perioada 2017 – 2020. Valoarea totală a investiției este de 13.450.790,00 lei.
Un al doilea proiect care a primit o finanțare de 1.430.127,30 lei este cel privind ”construirea a două poduri peste Bârsău, în localitatea Valea Chioarului”, valoarea totală a investiției fiind de 1.532.127,22 lei. Cel de-al treilea proiect semnat a fost pentru obiectivul de investiții ”Sistem de alimentare cu apă și canalizare în satul Fericea din comuna Valea Chioarului”. Valoarea totală a acestui proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene este de 6.329.060,00 lei.
Valea Chioarului este una dintre administrațiile publice locale care au reușit să elaboreze, să depună în timp util și să obțină finanțări prin contractele semnate, în anul 2017, pentru proiectele de importanță strategică pentru comunitate, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Unul din marii dezvoltatori de parcări din Europa, Interparking, a intrat pe piața timișoreană

Articolul următor

Aeroportul Internațional Sibiu, rol strategic în creșterea sustenabilă a regiunii

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share