Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romcab caută investitori cu sprijinul unui puternic fond de investiții din Londra

Producătorul de cabluri din fibră optică Romcab Târgu Mureș a apelat la fondul de investiții LXM pentru a analiza situația companiei și a găsi investitori care să se implice în finanțare, scrie profit.ro.
Analiza va începe săptămâna viitoare, iar fondul de investiții va trebui să stabilească atât necesarul de finanțare pentru funcționarea la capacitate a ambelor fabrici în condiții de maximă eficiență și profitabilitate, cât și necesarul de finanțat în eventualitatea susținerii planului de reorganizare și să identifice alte fonduri interesate pentru asigurarea resurselor ale unei eventuale dezvoltări ulterioare a cifrei de afaceri, notează sursa citată.
Romcab va plăti, în caz de succes, doar un comision de 5% din suma atrasă, fondul având 1 an de exclusivitate.
LXM Finance, cu sediul în Londra, parte a LXM Group, membru al London Stock Exchange, este furnizor de servicii bancare și de consultanță pentru instituții și companii, acoperind servicii de brokeraj de capital, de credit și de brokeraj valutar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cea mai mare plantație de goji din Europa se află în Satu Mare

Articolul următor

Valentin Mărginean sau noua revoluție verde a agriculturii mureșene

Citește si:
Citeste mai mult

Uzinele Chimice Turda devin spațiu verde

Platforma industrială în care funcționau Uzinele Chimice Turda (UCT) va fi transformată în zonă verde de utilitate publică…
Total
0
Share