Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiţie de 1,75 milioane dolari pentru Scooterson, firma arădeană ce produce scutere inteligente

Scooterson, startup-ul lansat la Arad, a primit o investitie de 1,75 milioane de dolari din partea unei firme româneşti şi a unor oameni de afaceri din Singapore şi India, două pieţe unde startup-ul românesc ar urma să se extindă cu vânzare şi deschiderea unui centru de dezvoltare şi cercetare, scrie startupcafe.ro.
“Am primit o investiţie seed round de 1,75 milioane de dolari: de la firma românească Arsat Industry – 1,35 milioane de dolari-, restul, câte 100.000 de dolari de la angel investors – Aditya Mathur, din Singapore, Sai Anurag şi Bhavya Khanna, din India şi încă un investitor“, a explicat pentru StartupCafe, Mihnea de Vries, fondator al Scooterson.
Arsat, firma românească ce a oferit ce mai mare parte din investiţie, este tot din Arad şi este pe piaţa din România din 1991, iar, în prezent, are ca obiect de activitate prelucrările mecanice.
Banii obtinuţi de Scooterson vor fi folosiţi pentru începerea producţiei scuterelor inteligente şi mărirea echipei şi în special extinderea acestei producţii în Singapore.
Firma arădeană are un sediu deschis şi în California.
Scooterson a fost lansat la Arad de o echipă de tineri antreprenori, Mihnea de Vries, Flavius Balaj, George Poenaru şi Pavel Kiss. Scooterson este un vehicul electric care are şi o componentă software.
Sursa foto: scooterson.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Retailerul austriac XXXLutz deschide un magazin Mömax, la Timișoara

Articolul următor

Contract de 433 mil. de euro pentru cel mai mare proiect de infrastructură din ultimii ani

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share