Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiţie de 1,75 milioane dolari pentru Scooterson, firma arădeană ce produce scutere inteligente

Scooterson, startup-ul lansat la Arad, a primit o investitie de 1,75 milioane de dolari din partea unei firme româneşti şi a unor oameni de afaceri din Singapore şi India, două pieţe unde startup-ul românesc ar urma să se extindă cu vânzare şi deschiderea unui centru de dezvoltare şi cercetare, scrie startupcafe.ro.
“Am primit o investiţie seed round de 1,75 milioane de dolari: de la firma românească Arsat Industry – 1,35 milioane de dolari-, restul, câte 100.000 de dolari de la angel investors – Aditya Mathur, din Singapore, Sai Anurag şi Bhavya Khanna, din India şi încă un investitor“, a explicat pentru StartupCafe, Mihnea de Vries, fondator al Scooterson.
Arsat, firma românească ce a oferit ce mai mare parte din investiţie, este tot din Arad şi este pe piaţa din România din 1991, iar, în prezent, are ca obiect de activitate prelucrările mecanice.
Banii obtinuţi de Scooterson vor fi folosiţi pentru începerea producţiei scuterelor inteligente şi mărirea echipei şi în special extinderea acestei producţii în Singapore.
Firma arădeană are un sediu deschis şi în California.
Scooterson a fost lansat la Arad de o echipă de tineri antreprenori, Mihnea de Vries, Flavius Balaj, George Poenaru şi Pavel Kiss. Scooterson este un vehicul electric care are şi o componentă software.
Sursa foto: scooterson.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Retailerul austriac XXXLutz deschide un magazin Mömax, la Timișoara

Articolul următor

Contract de 433 mil. de euro pentru cel mai mare proiect de infrastructură din ultimii ani

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share