Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Județul Cluj – prezență inedită la primul târg internațional de turism al anului 2018

Centrul National de Informare si Promovare Turistica din cadrul Consiliul Judetean Cluj a participat in perioada 11-14 ianuarie la Ferien Messe Wien, cel mai important eveniment de profil din Austria si unul dintre cele mai importante targuri de turism din Europa.
,,Prezenta la acest targ de profil a reprezentat o noua oportunitate de a promova judetul Cluj cu tot ce are el mai frumos si mai reprezentativ, dorinta noastra fiind ca un numar cat mai mare de austrieci si nu numai sa aleaga Clujul ca destinatie de vacanta.”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.
In cadrul targului din capitala Austriei, oferta turistica a judetului Cluj a fost promovata prin intermediul unei game variate de materiale cu rol in evidentierea turismului cultural, balnear, religios, de agrement, weekend si sejur. In acest context, vizitatorii s-au aratat a fi extrem de interesati de ideea de a vizita municipiul Cluj-Napoca, solicitand in acelasi timp informatii cu privire la eventualele alte obiective si cadre naturale din judet pe care le-ar putea vizita cu acelasi prilej. Totodata, acestia au cerut informatii referitoare la posibilitatile de realizare a unor circuite turistice in Transilvania si la legaturile de transport intre diferitele obiective, intentia fiind de includere a acestora in cadrul unei vacante de cateva zile sau pe perioada unui sejur de familie.
Ca un element inedit, un moment de maxima atractivitate in randul publicului vienez a fost si degustarea de produse traditionale organizata de reprezentantii standului Clujului, ce a constat in servirea de platouri cu branza de Nasal si produse de carmangerie provenind din localitatea Sannicoara. Prin intermediul acestei initiative, derulate cu sprijinul Clusterului AgroTransilvania, s-a urmarit, in plus, promovarea produselor locale, alaturi de zonele de interes turistic din judetul Cluj.
In ceea ce priveste vizitatorii targului, numarul acestora si, implicit, impactul evenimentului au fost influentate pozitiv de faptul ca, in acelasi timp cu targul de turism s-au desfasurat in imediata apropiere si ,,Vienna Autoshow”, cea mai populara expozitie din Austria pentru masini noi, precum si un targ international de gastronomie, reprezentatii ce au generat un flux important de vizitatori in incinta pavilioanelor centrului expozitional Messe Wien.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank - a treia bancă din Republica Moldova

Articolul următor

APIA: Ajutor de 16 euro/hectar pentru culturile amplasate pe teren arabil

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share