Transilvania Business
Agricultura Investitii Timiș Ultimele stiri

Un investitor din Arabia Saudită a cumpărat fosta cooperativă zootehnică din Biled

Un investitor din Arabia Saudită a cumpărat fosta cooperativă zootehnică din comuna Biled, județul Timiș, cu tot cu cele 33 de ha de teren, pe care o va reconstrui din temelii, potrivit ziuadevest.ro. Aici, va crește berbecuți pe care îi va vinde pe piața arabă.
“Toată zootehnia din Biled a luat-o și o reface. A renovat deja șase grajduri și va mai face nouă, în 2018, cu tot sistemul de apă și canalizare modernă. Va crește berbecuți în tranzit pentru piața arabă. Administratorul este tot arab, iordanian, vorbește foarte bine românește și e creștin-ortodox. Patronul e din Arabia Saudită. În primul an vor să pregătească aici peste 10.000 de berbecuți. Îi va cumpăra din satele din zonă, îi va castra și îi va îngrășa. Apoi îi va vinde pe piața din țările arabe, unde carnea de oaie este la mare căutare”, a declarant, pentru sursa citată, Gheorghe Baba, viceprimarul din Biled.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Băutură produsă în Satu Mare, vândută cu 2000 de euro în străinătate. Este ambalată cu fir din aur

redactia

Fermierii campioni la porumb din Moldova

redactia

Prințul Charles va primi titlul de Doctor Honoris Causa al UBB

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More