Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania clujeană Scala Assis­tance mizează pe afaceri de peste 55 mil. euro din comercializarea de rovinete

Compania clujeană Scala Assis­tance, fondată de antreprenorii Dan Alexandru Cobeanu şi Dan Ciceu, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de peste 55 mil. euro. Potrivit produsinardeal.ro, Scala Assis­tance a dezvoltat Roviniete.ro, o platformă online cu mai mult de 100.000 de vizitatori unici lunar, care comercializează roviniete (taxele obligatorii pentru autovehiculele care cir­culă pe drumurile naţio­nale).
Compania a fost fondată în 2007 la Cluj-Napoca şi vinde ro­viniete preponderent companiilor de transport, cu flote mari de maşini şi celor de leasing operaţional, care îşi externalizează acest serviciu. În afara de platforma online dedicată, comenzile pot fi plasate de către clienţi prin intermediul email-ului şi a unui serviciu dedicat de tip SMS.
”Ideea de a lansa un astfel de concept a venit pornind de la o necesitate proprie. Pur și simplu pornisem într-o excursie în țară și ne-a fost foarte greu să achiziționăm o rovinietă. Am realizat imediat că este nevoie de cineva care să simplifice acest proces, așa că am făcut toate demersurile legale necesare pentru a putea activa pe acest segment. Pentru a gestiona eficient plata taxelor de drum am mizat pe inovație, respectiv soluții tehnologice simple și de calitate, prin intermediul cărora am construit platforma online rovinete.ro”, a declarat pentru www.produsinardeal.ro Dan Alexandru Cobeanu, unul dintre fondatorii afacerii.
Businessul constă în distribuţia de roviniete către clienţii finali sau prin intermediul partenerilor strategici. Distribuţ ia rovinietelor se face atât în mediul online prin intermediul platformei roviniete.ro, cât și prin intermediul partenerilor companiei Scala Assis­tance, ce acoperă în mod eficient întreaga ţară. La acest moment există mai mult de 10.000 de locaţii fizice de unde se pot achiziţiona roviniete.
O ţintă de business pentru compania care a ajuns în prezent la 14 angajati este listarea pe piaţa de capital alternativă AeRO, mai scrie sursa citata.
Sursa Foto: Facebook Scala Assis­tance

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Doi clujeni produc mezeluri vegetale și le exportă în Europa

Articolul următor

Studenții de la Universitatea Tehnică programează roboți în colaborare cu Accenture pentru a răspunde provocărilor industriei X.0

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share