Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ritm susţinut de lucru pe lotul Iernut-Chețani (17,9 km), parte din Autostrada A3 între Câmpia Turzii și Târgu Mureș

Pe lotul Iernut-Chețani (17,9 km), parte din Autostrada A3 între Câmpia Turzii și Târgu Mureș, constructorul (Astaldi) lucra într-un ritm susținut pentru data din calendar (18 ianuarie), sunt concluziile reprezentanţilor Asociaţiei Pro Infrastructura, în urma unei vizite inopinate pe teren.

”Conform informațiilor obținute din teren, cei de la Astaldi au în acest moment 3 poduri tehnologice peste Mureș pentru transportul umpluturii și al altor materiale și, în plus, au început execuția piloților viitoarelor poduri peste Mureș. Vorbim de structuri foarte mari, una de peste 400 de metri care traversează de două ori Mureșul și satul Bogata și încă una care traversează Mureșul și o cale ferată. În zona Bogata volumul de muncă este imens și lucrările vor fi spectaculoase.

Se execută și structurile de pe zona autorizată din aprilie 2017 și consolidarea terenului de fundare în lunca Mureșului (unde terenul este slab și pânza freatică aproape de suprafață). În apropierea Mureșului, unde vor fi rampele podurilor, se pregătesc platformele pentru piloți de beton/balast de îndesire și în curând vom vedea forezele la lucru. Mobilizare bună era și în dealul din zona nodului Iernut unde se escava puternic”, transmit reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura.

Estimarea Pro Infrastructura pentru finalizarea acestui tronson de autostradă este trimestrul 3 al anului 2019.
Fotografiile realizate de Asociaţia Pro Infrastructura sunt surprinse între nodul Iernut și primul pod peste Mureș de la Bogata.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studiu de fezabilitate pentru varianta de ocolire Sf. Gheorghe. Valoarea totală a proiectului - 1,5 mil. lei, 75% contributia UE

Articolul următor

Top 10 cele mai eficiente orașe din România. Pe primele poziții: Oradea, Alba Iulia și Iași

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share