Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bayer CropScience – Management integrat al tuturor agenţilor de dăunare

Firma Bayer CropScience nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, parteneriatul cu DAFCOCHIM este unul de excepţie, există o colaborare impecabilă între aceste două companii, după cum a afirmat Gheorghe Boţoman, înainte de a-l invita la microfon pe Mihai Gheorghe, directorul economic al Bayer CropScience, pentru a-și susține prezentarea în cadrul Simpozionului DAFCOCHIM AGRO, desfășurat în Ungaria.
Acesta vorbeşte cu drag despre compania la care lucrează şi ne prezintă principalele obiective ale acesteia, precum şi câteva soluţii sustenabile în protecţia plantelor.
“Mulţumesc companiei DAFCOCHIM, Liviu, Radu, precum şi celorlaţi colegi, vă urez un an cu recolte bogate! În lumea de astăzi, în care totul s-a schimbat, Bayer rămâne aceaşi companie, dar cu produse noi pe care le adăugăm la portofoliu. Ne interesează foarte mult managementul integrat al tuturor agenţilor de dăunare pe care îi aveţi, ştiu că aici sunt pierderile care se produc din diferite motive, după recoltare, aproximativ 50 % s-ar pierde dacă nu am folosi produse pentru protecţia plantelor. Când vorbim de managementul integrat, avem mai multe metode de prevenire, de monitorizare şi de intervenţie, unde vorbim despre combaterea chimică şi de cea biologică. Tehnologia de protecţie a cerealelor păioase este avansată în România, astfel că o cultură de cereale de la noi arată foarte bine, dar avem şi boli care sunt prezente, cum ar fi făinarea sau criptosporium secalis la orzul de toamnă”, a punctat Mihai Gheorghe.
Anul acesta, Bayer lansează, în România, ierbicidul Atlantis Flex, un produs care are la bază o substanţă activă cunoscută şi recunoscută, lider în tot ceea ce înseamnă combatere a gramineelor din Europa de Vest, mezosulfuron metil. “Astfel, reuşim să controlăm principalele specii de buruieni graminee din cereale la o eficacitate ridicată. Controlăm şi o parte dintre buruienile dicotiledonate. (…) Acest produs nu l-am adus până acum pentru că nu am reuşit să-l omologăm, dar veţi auzi de el, are calităţi care îl diferenţiază de tot ceea ce există pe piaţă până în acest moment”, a mai explicat Mihai Gheorghe înainte să prezinte şi alte produse de protecția plantelor, inclusiv pentru combaterea dăunătorilor în pomicultură și horticultură.
 
Text: Denisa MORAR & Ligia VORO
Foto: Ligia VORO
(va continua)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Electroglobal va realiza instalațiile electrice pentru noul spital Regina Maria din Cluj-Napoca

Articolul următor

Parteneriat cu DAFCOCHIM dezvoltat foarte rapid, potrivit top managerului Arysta

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share