Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parteneriat cu DAFCOCHIM dezvoltat foarte rapid, potrivit top managerului Arysta

Compania Arysta s-a lansat în România acum doi ani şi a fost atunci un eveniment de excepţie, atât tehnic, cât şi organizatoric, desfăşurat la Bucureşti, și-a amintit Gheorghe Boțoman despre primii pași ai firmei în țara noastră la Simpozionul DAFCOCHIM AGRO, desfășurat la Sárvár, în Ungaria. Familia protecţiei plantelor se mişcă bine, această companie oferă cultivatorilor un portofoliu bogat.
“Aș vrea să adresez mulțumiri pentru parteneriatul cu DAFCOCHIM, domnilor Liviu Cojoc, Radu Fodor și Marinel Ștefan, este un parteneriat pe care noi l-am început anul trecut, a fost dezvoltat foarte rapid, le mulțumim încă o dată pentru că au avut încredere în noi, sperăm ca alături de dânșii produsele să ajungă mai mult în curtea dvs.”, a prezentat succint Laurențiu Gheorghiță, director comercial Arysta LifeScience, relația cu firma târgumureșeană, ca apoi colegul său să preia scena.

Directorul tehnic Arysta LifeScience, Daniel Tabacu, a venit în faţa fermierilor și le-a oferit detalii tehnice amănunțite ale produselor companiei. “Arysta se află la început de drum pe piaţa din România, dar investeşte în agricultură cu seriozitate şi interes. Suntem bucuroşi că încă suntem pe primul loc, atât în România, dar şi în alte ţări, în comercializarea de graminicide şi aici putem să-i aducem în subiect şi pe partenerii noştri de la Bayer. Venim azi cu produse arhicunoscute, Pantera 40 EC sau Select Super, dar şi cu un portofoliu de actualitate care însumează, pe lângă ierbicidele amintite, câteva dintre cele mai noi produse de pe piaţă, cum a fi fungicidele Manzate, Pyrus, Captan, Proplant, Syillit şi Mycoguardul”, a subliniat Daniel Tabacu.

Horea Mustea, expert biostimulanți Arysta LifeScience, ne-a purtat în lumea substanțelor active, a formulelor chimice și a tehnologiilor care caracterizează portofoliul companiei.
Text: Denisa MORAR & Ligia VORO
Foto: Ligia VORO
(va continua)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bayer CropScience - Management integrat al tuturor agenţilor de dăunare

Articolul următor

Soluții Bosch pentru mobilitate urbană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share