Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electroglobal va realiza instalațiile electrice pentru noul spital Regina Maria din Cluj-Napoca

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a realizat anul trecut afaceri în creştere cu 14% faţă de anul anterior. Potrivit zf.ro, compania clujeană a câștigat proiectul pentru realizarea instalațiilor electrice de la noul spital Regina Maria din Cluj-Napoca.
Compania furnizează aparataj electric de joasă ten­siune, motoare elec­trice, convertizoare de frec­venţă, automate pro­gramabile, senzori, cor­puri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii, colaborând cu clienţi din sectorul materialelor de cons­trucţii, energie, industrie, dar şi cu beneficiarii direcţi, precum integratorii de sistem şi instalatori.
”Pe piaţa exernă s-a menţinut trendul ascendent, iar investiţiile în retail au atras noi proiecte, ce implică soluţii complete pentru tablouri şi iluminat. Am extins colaborarea cu un beneficiar ce activează pe piaţa de automotive vest europeană şi ne menţinem totodată focusul pe segmentul materialelor de construcţii. Câştigarea proiectului pentru realizarea tuturor instalaţiilor electrice de la noul spital privat Regina Maria din Cluj-Napoca, a marcat intrarea într-un nou segment”, a spus Radu Ciorba, direc­tor executiv şi unul dintre acţionarii Electro­global, potrivit sursei citate.
Reţeaua de sănătate Regina Maria va deschide în trimestru I din 2018 primul spital generalist, integrat, construit de la zero din Cluj-Napoca, în urma unei investiţii de 15 mil. euro. Unitatea reprezintă cea mai mare investiţie a reţelei de sănătate Regina Maria din afara Bucureştiului. Spitalul se va întinde pe 4 etaje şi va avea o suprafaţă de 7.000 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vasile Iosif - FMC: 300 de milioane de dolari pentru o moleculă

Articolul următor

Bayer CropScience - Management integrat al tuturor agenţilor de dăunare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share