Antreprenori Auto Investitii Lideri si afaceri

SIXT Group România – creștere de 20% a business-ului și peste 20 de milioane de euro investiție în toate diviziile, în 2018

Pentru SIXT Group România, una dintre companiile de top din industria auto, anul 2017 a fost unul de succes, cu peste 4.000 de autoturisme aflate în administrare și cu o creștere la nivelul tuturor diviziilor sale. Pe aceeași linie, anul 2018 se dorește a fi unul al dezvoltării și al investițiilor. Grupul va continua să inoveze și să investească pe piață, punând accentul pe Sistemul “One Stop Shop” și pe filosofia “ALWAYS YES”. SIXT Group România vizează o creștere de 20% a flotei administrată în sistem rent a car și leasing operațional, cu până la 5.000 de autoturisme aflate în administrare, în 2018. Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de peste 27 milioane de euro în 2017 și estimează o creștere de 20% în 2018. Anul acesta, Grupul intenționează să investească peste 20 de milioane de Euro în toate diviziile sale.
“În 2018, ne-am propus să fim leader de piață în toate activitățile nostre. Ne dorim să fim prima alegere a clienților care caută servicii auto, prin oferirea de servicii la cel mai bun raport calitate – preț dar și cu atitudinea potrivită, Always Yes. Vom continua să vedem în clientul nostru un partner și să dezvoltăm un grup proactiv sinergetic cu o echipă de profesioniști talentați și creativi. Avem planuri și aspirații pe termen lung într-o piață în care doar cele mai flexibile și mai inovatoare companii pot crea valoare și diferență. Vom continua dezvoltarea pe piața românească prin menținerea poziției de leader de piață în toate activitățile noastre. Ne propunem să oferim o valoare de vârf venind cu soluții noi pe piață, la cel mai bun raport calitate – preț. Ne străduim să continuăm să fim adaptabili și flexibili pentru clienții noștri și să sprijinim dezvoltarea pieței prin crearea de valoare adaugata. Vom continua să oferim soluții personalizate, de cea mai bună calitate, și să fim flexibili. Vom sprijini în continuare IMM-urile, oferindu-le avantaje similare, la care numai companiile mari au acces. Avem serviciile potrivite, un mix unic de echipe profesioniste și abordarea corectă pentru a continua dezvoltarea afacerii noastre în acelasi ritm, și în 2018” – Tal Lahav CEO SIXT Group Romania
În 2018, activitatea SIXT Rent a Car va crește cu peste 20% iar cea a SIXT Leasing, cu peste 15%, pentru a susține obiectivul atingerii unei flote de 5.000 de autoturisme. Activitatea diviziei SIXT SH va crește cu 30%, cu o medie de 70-100 de autoturisme vândute lunar.
Vom continua să ne concentrăm pe Union Motors (service si dealership) pentru care pregatim deja campanii speciale pentru cresterea awareness-ului și a activității în ambele divizii. Vedem o creștere de până la 20-30% în cadrul Opel Dealership și de până la 15% în cadrul service-ului Union Motors. În zona de leasing avem acum peste 350 de clienți din toate ariile și de toate dimensiunile și estimăm o creștere a portofoliului de clienți de peste 20%. Intenția noastră este să mentinem o rată a retenției la un nivel similar cu cel din 2017.  Și numărul angajaților va crește cu până la 5%, iar intenția noastră este să investim în construirea unei echipe solide de profesioniști care muncesc din pasiune pentru ceea ce fac.
În 2018, SIXT Group România va continua să își valorifice avantajul său competitiv, Sistemul “One-Stop Shop” și să ofere toate serviciile existente pe piată sub acelasi acoperiș: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini second hand (www.sixtsh.ro), mașini noi (dealer autorizat Opel – www.opel-unionmotors.ro) și service auto – unul dintre cele mai mari din România (autorizat Dacia, Renault, Opel și multi brand – www.union-motors.ro).
Și pentru că totul porneste de la oameni, echipa noastră va continua să fie condusă și inspirată de filozofia ALWAYS YES, prin accentul pus pe clienți ca parteneri carora le oferim soluții personalizate, inovatoare și flexibile.
În 2017, SIXT Group a înregistrat o cifră de afaceri de peste 27 de milioane de euro, în creștere cu 10% față de 2016. În 2017, flotele SIXT Leasing și SIXT Rent a Car au ajuns la 4.000 de autoturism printr-o creștere de 15%. A fost un an foarte bun pentru SIXT SH (divizia de autoturisme multi-brand a SIXT) și Union Motors (divizia de vânzări de masini noi a Opel), cu peste 1.000 de autoturisme noi și second hand vândute. Activitatea service-ului Union Motors, unul dintre cele mai mari din România, a crescut de asemenea cu 15%, în contextul în care Grupul a deservit Dacia, Renault, Opel și multi-brand intr-un ritm de 80-100 de mașini zilnic.
Despre SIXT Group Romania:
SIXT Group România a intrat în România ca fiind prima companie de leasing operațional de pe piață și este acum una dintre companiile de top în zona de rent a car și de leasing operațional de pe piață. SIXT Group România este unic prin sistemul “One Stop Shop” și prin filosofia Always Yes. Grupul își asumă o poziție de lider de piață în activitățile sale, ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate, soluții personalizate și parteneriat pentru clienții și părțile interesate. SIXT Group România a creat Sistemul One-Stop Shop”, prin care poate oferi servicii integrate la cel mai bun raport calitate – preț, sub aceeași umbrelă: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini second hand (www.sixtsh.ro ), autoturisme noi (dealer Opel – www.opel-unionmotors.ro) si service auto – unul dintre cele mai mari din Romania (autorizat Dacia, Renault, Opel si multi-brand – www.union-motors.ro).
 Pentru mai multe informații, vizitați www.newkopel.ro

Related posts

Restaurantul BistroMar s-a deschis în Piața Floreasca, cu o investiție de circa 200.000 de euro

Stefana Muresan

The International Summit and Exhibition “Hydropower Balkans 2017” – Montenegro, Podgorica

Ligia Voro

Dorel Goia, cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud

Stefana Muresan

Alba: 122,51 hectare de teren vor fi reîmpădurite de Romsilva

Stefana Muresan

Cele mai importante aspecte fiscale pentru mediul de afaceri, dezbătute la ‘Tax & Finance Forum, București’

redactia

Cluj: Tommy Hilfiger redeschide magazinul din Iulius Mall într-un nou concept

Stefana Muresan

The 2018 Monaco Yacht Summit: Introducing new clientele to the superyacht world

redactia

Patiserie fără gluten şi fără zahăr în Cluj, cu bani de la Start-Up Nation

Stefana Muresan

Sală polivalentă la Blaj, investiţie de 2 milioane de euro

Stefana Muresan

Metodologia de solicitare și eliberare a Certificatelor de Situație de Urgență, publicată

Ligia Voro

48 de ore în căutarea drumului de fier

redactia

Investiția Bosch ar putea crea 2.500 locuri de muncă în Simeria

Stefana Muresan

Ioana Arsenie, consultant financiar: Ce face un antreprenor când se accentuează o etapă de criză?

Ligia Voro

Trei luni, activitatea UPU Oradea se va desfășura în 43 de containere modulare

Traian Dan

Nomade Communication. Cum să îți spui povestea?

Ligia Voro

Brașov: Preh – afaceri de 148,5 milioane de euro

Stefana Muresan

Start-Up Nation 2018: Peste 14.000 de planuri de afaceri, înscrise

redactia

BearingPoint deschide cel de-al patrulea birou în România, la Iași

Stefana Muresan

Programul Prima Maşină, 50 milioane de lei pentru 2017

Stefana Muresan

NIS Petrol reia operaţiunile de prospectare geofizică pentru petrol şi gaze în Bihor

Stefana Muresan

Silvian Cențiu, fondatorul companiei Transiris, din Silicon Valley la GoTech World

Ligia Voro

Tesla vine în România, în 2019. Informația a fost confirmată de Elon Musk

redactia

Ambasadorul Paul Brummell, discuții cu primarul din Oradea cu privire la oportunităţile de investiţii

Stefana Muresan

iHunt se listează pe piața AeRO a Bursei de Valori București

Ligia Voro

Leave a Comment