Antreprenori Ultimele stiri

Antreprenorii mai au două săptămâni pentru a se înregistra în Made in România

Bursa de Valori București (BVB) prelungește cu două săptămâni, până la finalul zilei de 16 februarie, perioada în care companiile antreprenoriale românești pot fi nominalizate în proiectul Made in Romania – Liga BVB. La fel ca în prima ediție, BVB a observat un interes ridicat față de acest proiect și un număr în creștere de nominalizări venite în ultimele zile de peste tot din țară din partea antreprenorilor români, precum și a angajaților din companii românești, pe website-ul dedicat proiectului: www.bvbleague.ro.
Interesul în creștere pentru Made in Romania este datorat și sprijinului oferit de membrii Comitetului de Nominalizare, al membrilor Juriului, precum și al companiilor care au intrat în Liga BVB în prima ediție a Made in Romania, derulată în anul precedent.
„Ne bucurăm să vedem că Made in Romania este un program de succes, atât prin faptul că o parte dintre companiile intrate anul trecut în Liga BVB și-au anunțat intenția de listare, cât și prin faptul că, acum, companiile din Ligă recomandă și celorlalți antreprenori să se alăture programului Made in Romania,” a declarat directorul general al BVB, Adrian Tănase.
Aflat deja la cea de-a doua ediție, Made in Romania este un proiect unic care își propune să identifice și să promoveze antreprenoriatul românesc. În cursul anului 2018 partenerii ce vor sprijini derularea proiectului sunt Grupul Banca Transilvania, Horváth & Partners, Mazars, NNDKP și Tradeville.
„Pe lângă beneficiile de imagine și marketing, companiile din Liga BVB beneficiază de know-how-ul partenerilor Made in Romania. Acest program de mentorat este gândit pentru stimularea proceselor de inovare și bunelor practici în cadrul companiilor, pentru a le sprijini, astfel, creșterea. Prin Made in Romania, am reușit încă de anul trecut să punem în lumina reflectoarelor companii antreprenoriale românești despre care se vorbea mai puțin,” a declarat Lucian Anghel, Președintele Consiliului de Administrație al BVB.
După încheierea perioadei de înscriere, BVB și membrii Comitetului de Nominalizare vor selecta 50 de companii care vor ajunge în etapa finală, în care un juriu format din 12 experți va alege 14 companii. Cea de a 15-a companie va fi aleasă pe baza votului publicului, în perioada 19 martie – 3 aprilie, pe website-ul proiectului. Lista finală a companiilor selectate va fi anunțată în luna aprilie, în cadrul Galei Made in Romania.
Aceste companii vor intra într-un program de mentorat, derulat în perioada mai – noiembrie 2018, în vor fi acoperite subiecte precum marketing și branding, strategie și inovare, audit și finanțarea dezvoltării. În funcție de tema fiecărei luni, vor avea loc ateliere, training-uri și întâlniri dedicate echipelor și angajatilor din companiile selectate.
Proiectul Made in Romania a fost lansat de Bursa de Valori București în 2017 pentru a identifica și promova companiile de top din România. Scopul proiectului Made in Romania este identificarea viitoarelor motoare ale economiei românești și sprijinirea acestora timp de un an pentru a le ajuta să-și aducă afacerile la nivelul următor, îmbunătățind transparența, vizibilitatea, reputația și, cel mai important, obținerea accesului la capitalul necesar dezvoltării și creșterii ulterioare.
Participarea la acest proiect este gratuită și voluntară. Companiile care au fost propuse de către terți vor fi informate cu privire la nominalizarea lor și li se va cere acordul pentru a fi luate în considerare în cadrul proiectului. Mai multe informații despre proiect, desfășurare, precum și formularul de nominalizare sunt disponibile pe website-ul www.bvbleague.ro.

Related posts

CFR, contracte de aproximativ 1 mld de euro pentru reabilitarea secțiunii de la km 614 Bârzava până la Ilteu

Stefana Muresan

Parteneriat cu DAFCOCHIM dezvoltat foarte rapid, potrivit top managerului Arysta

Ligia Voro

Majorarea de capital la Banca Transilvania, cu certificat de la ASF

Ligia Voro

Producătorii de energie regenerabilă solicită modificarea reglementărilor, ceea ce va duce la scăderea prețurilor

Stefana Muresan

Cum poți câștiga 4.000 lei / lună din închirierea mașinii personale

Nora Dumitrescu

Universitatea din Alba Iulia a anunțat că sesiunea de admitere din iulie va avea loc online

Ion Surdu

Puma – al doilea SUV produs de americanii de la Ford la Craiova

redactia

Județul Maramureș, inclus în Asociația Regiunilor Transfrontaliere

Nora Dumitrescu

Atterbury Europe and Iulius open EUR220m mixed-use Iulius Town Timisoara, Romania, this August

Ligia Voro

Fabricile AdePlast funcționează în condiții normale

Ligia Voro

Studiu EnergyPal: Doar 14% dintre companii au un sistem de smart metering pe echipamentele principale

Stefana Muresan

NTT DATA anunță lansarea raportului pe tema Covid-19: “Reîntoarcerea la valorile noastre pe timp de criză”

Nicolae Pop

Athos Com din Sălaj și două firme din București, contract de aproape 90 mil. lei cu DRDP București

redactia

Clujul va avea charter de TelAviv

Nora Dumitrescu

BNR ia măsuri menite să atenueze impactul epidemiei de coronavirus asupra populației

Traian Dan

Cât vor primi orașele și comunele Maramureșului pentru dezvoltarea locală

Nora Dumitrescu

Contractul pentru achiziția de 35 de noi troleibuze și autobuze hibrid în Brașov, semnat azi

Ligia Voro

Românii vor introducerea unor prețuri de referință pentru reparațiile auto

Traian Dan

Birourile Moebius și K&K au proiectat reabilitarea Palatului Banffy

Nora Dumitrescu

Parteneriat Mastercard și TransferGo valabil și în România pentru transferuri internaționale de bani

Ion Surdu

5 ani de „5 To Go”, cel mai mare lanţ de cafenele din România: brandul se îndreaptă în afara țării

Papuc Irina

S-a lansat Bitdefender BOX, dispozitivul revolutionar produs în fabrica de la Satu Mare a grupului german Zollner

Stefana Muresan

Complexul Energetic Hunedoara va furniza servicii de sistem la o putere de 400 de MW până în 2020

Stefana Muresan

Cluj-Napoca, titlul de “Oras European al Sportului 2018” – recunoastere europeana a investitiilor in infrastrutura sportiva

Stefana Muresan

Leave a Comment