Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CIT ONE deschide al 14 lea centru de procesare în TRC Park Transilvania

CIT ONE, subsidiară a băncii BCR își deschide al 14 lea centru de procesare în Cluj-Napoca pe o suprafață de 2,435.65 mp în incinta parcului logistic și industrial TRC Park Transilvania, deținut și dezvoltat de Transilvania Construcții. Tranzacția a fost intermediată de agenția imobiliară „Cushman&Wakefield Echinox”.
CIT ONE este specializată în furnizarea serviciilor de transport, procesare și depozitare de valori pe piața românească. Motivele principale pentru care CIT ONE a ales relocarea centrului în TRC Park Transilvania se datorează creșterii susținute a activității din zona Clujului și dezvoltarea operațiunilor clienților existenți.
Am ales TRC Park Transilvania datorită amplasamentului: acces facil către centrul orașului, apropierea de aeroport și șoseaua de centură, existența unei stații de transport în comun la intrarea în parc, cât și a facilităților oferite: calitatea drumului de acces, punerea la dispoziție a utilităților cerute, disponibilitatea amenajării depozitului conform specificațiilor noastre. Colaborarea cu echipa Transilvania Construcții a fost excelenta din momentul primelor contacte și până în prezent – perioada de amenajare a centrului. Aș remarca în primul rând profesionalismul echipei cu care am interacționat și celeritatea activităților de proiectare și avizare a lucrărilor”, declară Răzvan Ghelmeci, Director executiv CIT ONE.

Datorită specificului activităților ce vor fi desfășurate în acest depozit, Transilvania Construcții a asigurat personalizarea spațiului conform cerințelor CIT ONE prin: compartimentare specială pentru fiecare activitate desfășurată în incinta acesteia, parcare îngrădită, gard antiefracție, structură de rezistență.

Colaborarea cu CIT ONE este o provocare datorită timpului de amenajare a spațiului, complexitatea specificațiilor tehnice și a compartimentării personalizate. Cu toate acestea, ne bucurăm de faptul că CIT ONE ne-au ales ca parteneri, acesta fiind un vot de încredere în expertiza și capacitatea noastră de a finaliza acest depozit unic, diferit de restul proiectelor noastre. Pe această cale vrem să le mulțumim, să le urăm bun venit în parcul nostru și ne dorim să avem o colaborare excelentă în continuare. De asemenea dorim să le mulțumim și celor care au intermediat tranzacția, firma de consultanță imobiliară Cushman&Wakefield Echinox, declară Andrei Timofte, Director general Transilvania Construcții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sala Polivalenta din Oradea, edificata de Constructii Erbasu

Articolul următor

Primaria Cluj-Napoca va achizitiona 22 de tramvaie noi, contract de 190 mil. lei - 85% fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share