Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sala Polivalenta din Oradea, edificata de Constructii Erbasu

Compania Nationala de Investitii SA (CNI SA) a atribuit la data de 9 februarie societatii Constructii Erbasu SA, din Capitala, un contract in valoare de peste 59,88 milioane de lei, care prevede proiectarea si executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii denumit „Sala de Sport Polivalenta cu capacitatea de 5.000 locuri, Municipiul Oradea, Judetul Bihor”, din cadrul Subprogramului „Sali de sport”, inclus in programul national de constructii de interes public sau social, scrie agendaconstructiilor.ro care citeaza Agenda Investitiilor.
Astfel, dupa 254 de zile din momentul datei-limita de depunere a ofertelor, expertii CNI SA au selectat propunerea firmei Constructii Erbasu (din trei documentatii primite si admisibile), aplicand drept criteriu de evaluare pe cel ce priveste „cel mai bun raport calitate-pret”, cu un punctaj de 60% pentru pretul ofertei, 20% experienta personalului si 20% perioada de garantie acordata lucrarii, noteaza sursa citata.
Valoarea intregii lucrari, estimate de CNI SA, a fost stabilita la putin peste 61,41 milioane de lei. De asemenea, durata contractului castigat de Constructii Erbasu este de 87 luni, astfel: trei luni – durata prestarii serviciilor de proiectare, 24 de luni – durata maxima de executie efectiva a lucrarilor la sala de sport si 60 de luni – perioada garantiei de buna executie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

"INVENTING GREATER PARIS METROPOLIS” AT MIPIM 2018

Articolul următor

CIT ONE deschide al 14 lea centru de procesare în TRC Park Transilvania

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share