Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RCB ELECTRO 97, investiție într-un nou spațiu de producție

Compania RCB ELECTRO 97, cel mai mare producător de cabluri electrice din Bistrița-Năsăud după cifra de afaceri, își va extinde suprafața de producție pe strada Sigmirului, pentru a-și crește capacitatea de prelucrare cu aproape 10% la anumite operațiuni, potrivit bistritabusiness.ro.
Firma intenționează să extindă cu 793 mp o hală existentă, suprafața finală ajungând la cca. 2000 mp. Suprafața totală a amplasamentului este de 4.492 mp, din care 1.596 mp sunt căi de acces auto și pietonale și 898 mp reprezintă parcări și spații verzi. Noua zonă de producție va fi dotată cu trei linii de izolare cu PVC conductoare din cupru, o maşină de înfuniat și aplicat bandă din poliester sau aluminiu, o mașină de armat cu bandă din oțel, o linie de aplicat manta de protecție din PVC, două maşini de bobinat cabluri în colaci, un stand pentru încercări electrice cabluri și un electrostivuitor. Capacitatea de prelucrare va crește astfel: de la 240 t/lună la 260 t/lună la sârmă din cupru, de la 260 t/lună la 280 t/lună la granule de PVC și de la 16 t/lună la 18 t/lună la banda laminată la rece, notează sursa citată.
RCB ELECTRO, deținută de familiile Onița și Kontra, a încheiat 2016 cu afaceri de 23,3 milioane euro și 101 angajați. Datele financiare pe 2017 încă nu sunt publice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finantare REGIO de 20 mil. lei pentru infrastructura turistica din Ocna Sibiului

Articolul următor

Panel central Cities of Tomorrow #6

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share