Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VCST Automotive Production, angajări masive în Alba

BMT România este parte a Grupului BMT International, cu sediul central în Belgia. Grupul BMT este prezent în mai multe țări (Belgia, Germania, Cehia, România, Mexic, China, India, SUA), și activează în industriile aeronautică, feroviară, automotive şi a sticlei.
În România, cele patru divizii sunt reprezentate la Iaşi (aeronautică, feroviară, a sticlei – BMT Aerospace, IGW, OMCO, CNUD-EFCO) şi Alba Iulia (automotive – VCST), având în total peste 1.700 de angajați, ceea ce reprezintă o treime din totalul de profesionişti la nivel global.
În anul 2017, suprafața de producție a fabricii din Alba Iulia a fost dublată, iar în acest an va fi inaugurată o cantină modernă, care să deservească angajații VCST.
VCST Automotive Production are, în prezent, 350 angajați şi ocupă o poziție de top în industria automotive, ca furnizor de componente de mare precizie: roți dințate, arbori dințați sau componente de frână, utilizate în motoare, transmisii şi sisteme de frânare ABS.
VCST a anunțat recent că, în acest an, angajează încă 80 de specialiști în diverse domenii. Potrivit oficialilor companiei, se caută specialiști într-unul din departamentele de Inginerie, HR sau Financiar, unde se fac recrutări pentru următoarele poziții deschise: Inginer Proces, HR Generalist și Economist.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Innovation and transformation in Cluj Napoca’s business services

Articolul următor

AFI Europe - autorizație de construcție pentru AFI City, primul proiect rezidențial din România al companiei

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share