Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aradul devine capitala mierii – O nouă ediție ARpicultura

Cea de-a patra ediție a târgului ARpicultura, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, va avea loc în 24 și 25 februarie la Expo Arad. Mierea, aurul lichid la târgul ARpicultura 2018 – ofertă bogată și alternative sănătoase pentru consum.
Peste 50 de producători și comercianți propun vizitatorilor o gamă variată de produse terapeutice și cosmetice pe bază de miere, polen, propolis, ceară, dulciuri și sucuri din plante medicinale, uleiuri, produse ecologice și tradiţionale, dar și utilaje apicole, stupi, faguri artificiali, hrană pentru albine etc.
Co-organizatorul evenimentului este Asociația Crescătorilor de Albine din România, iar pentru apicultori s-a pregătit un vast program de conferințe. Sesiunile de conferințe vor fi susținute cu sprijinul unor profesioniști precum: ing. Ioan Fetea, președintele Asociației, dr. medic veterinar Bogdan Poncea Andronescu, Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultură – București și de reprezentanți ai Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tradiții Nipone, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Articolul următor

“Be an Innovator” 2018 – Lansăm o nouă ediție a concursului BearingPoint de idei inovatoare pentru studenți

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share