Antreprenori Eveniment IT&C

“Be an Innovator” 2018 – Lansăm o nouă ediție a concursului BearingPoint de idei inovatoare pentru studenți

Tinerii antreprenori, cu o idee de proiect inovatoare în domeniul digital, se pot înscrie chiar acum în cursa pentru premiile Be an Innovator, în valoare totală de 14 000 de euro, acordate de firma de consultanță BearingPoint
Firma de consultanță din domeniul managementului și tehnologiei, BearingPoint, încurajează din nou studenții să participe la concursul de idei și start-up-uri cu proiectele lor inovatoare care se potrivesc motto-ului „Go Digital”. Premiile acordate câștigătorilor vor avea o valoare totală de 14 000 de euro. În plus, BearingPoint va sprijini echipa câștigătoare timp de un an în realizarea proiectelor sale. Până în data de 3 aprilie 2018, studenții de la facultățile de business și tehnologie din România, Germania, Austria, și Elveția se pot înscrie pe site-ul www.bearingpoint.com/beaninnovator cu idei de proiecte orientate spre viitor și cu efecte durabile pentru a câștiga premiul Be an Innovator.
După primirea tuturor candidaturilor, BearingPoint România va alcătui o listă de echipe finaliste, urmând ca, în urma preselecției, cele mai bune proiecte să fie prezentate în data de 4 mai 2018, la Berlin, în fața unui juriu BearingPoint. Câștigătorii vor fi desemnați și premiați într-un cadru festiv. De asemenea, finala va oferi echipelor ocazia de a face schimb de idei cu alte start-up-uri, precum și cu partenerii și consultanții BearingPoint. Pentru a ajuta studenții și start-up-urile să pregătească prezentarea în fața juriului, BearingPoint oferă echipelor finaliste traininguri și coaching.
Schimb Internațional de idei
Concursul promovează schimbul de idei între participanți din România, Germania, Austria și Elveția și oferă posibilitatea de a transforma aceste idei în proiecte concrete.
„Edițiile precedente au arătat foarte clar cât de mult potențial de inovație și creativitate au studenții. Ne vom concentra pe digitalizare, o temă esențială în societatea și economia noastră. Astfel, studenții abordează direct provocările cu care se confruntă clienții noștri. Aștept cu nerăbdare să văd ce soluții vom găsi împreună”, a spus Kiumars Hamidian, Lider regional GCR (Germania, Cehia, România) și președintele juriului Be an Innovator.
Echipa care a câștigat anul trecut concursul este „Skipper” de la Universitatea St. Gallen din Elveția. Aceasta a dezvoltat un model de afaceri care să ofere întreprinderilor mici și mijlocii mai multă transparență a prețurilor și mai multe posibilități de benchmarking în domeniul logisticii containerelor de marfă. De la câștigarea premiului, Timarian Rust și Andreas Beirholm, membrii echipei „Skipper”, se află în faza de coaching și au astfel ocazia de a-și dezvolta în continuare planul de afaceri și de a pune bazele unui start-up.
Despre Be an Innovator
Prin intermediul concursului “Be an Innovator”, BearingPoint susține studenții de la facultăți de business și tehnologie de top din România, Germania, Austria și Elveția în dezvoltarea și realizarea ideilor de proiecte digitale, care stabliesc trend-urile pentru viitor. Prin intermediul concursului compania de consultanță își reafirmă angajamentul de a susține studenții, prin finanțarea de proiecte digitale și constuirea parteneriatelor pe termen lung cu aceștia. Concursul dorește să încurajeze participanții să aplice valorile și principiile care stau la baza firmei BearingPoint: pasiune, angajament, performanță de vârf, lucru în echipă și simț de răspundere.
Găsiți mai multe informații pe pagina concursului Be an Innovator
Despre BearingPoint
BearingPoint este o firmă independentă de consultanță în management și tehnologie, de origine europeană cu extindere la nivel global. Firma îşi desfășoară activitatea în trei domenii: Consulting, Solutions și Ventures.
Consulting cuprinde consultanța clasică, Solutions se concentrează pe soluții tehnice proprii în domenii precum transformare digitala, tehnologie de raportare reglementată și Advanced Analytics, și Ventures susține finanțarea și dezvoltarea start-up-urilor.
Printre clienții BearingPoint se numără multe companii și organizații de top din lume. Rețeaua globală de consultanță a BearingPoint are peste 10.000 de specialiști și deservește clienți din peste 75 de țări, cărora le garantează rezultate palpabile și succes de durată.

Related posts

Americanii de la Cognizant instruiesc în IT tinerii din Baia Mare

Nora Dumitrescu

Timişoara urcă 37 de locuri în clasamentul mondial al inovării

Robert Bloancă

Telekom și IMWorld anunță al 7-lea an de parteneriat pentru a accelera procesul de digitalizare al României

redactia

Festival du Chocolat – pilon de referință pentru industria ciocolateriei

Seroussi susține viitorul fotbalului românesc

Stefana Muresan

Măsuri de protejare a agenților economici care funcționează în regim de franciză

redactia

Continuă pregătirile pentru cea de-a cincea ediție Bucharest Tech Week

Ligia Voro

O companie din grupul Mitsui Chemicals face angajări la Cluj

Nora Dumitrescu

Pensiunea Ovidiu & Paula, confort și relaxare în inima Munților Gurghiu

redactia

De ce să ai încredere în soluțiile ERP?

redactia

Program de week-end: clujenii, invitați la concursul de aeromodelism Liberty Multirotor Racing – ediția treia

Ligia Voro

Lead-uri de peste 1 milion de euro generate prin platforma Softlead, de la începutul anului

Papuc Irina

VINTEST 2018 – VIN la EXPO! Iubesc Vinul Românesc

redactia

ADR Vest organizează un eveniment dedicat firmelor de construcții

redactia

Sales & Marketing Conference: cum se adaptează specialiștii în marketing și vânzări la noile provocări în domeniu

Stefana Muresan

UBM Feed Ro­mâ­nia – fa­bri­că de nutreţuri com­­binate în Sânpaul; investiție de 15 milioa­ne de euro

Stefana Muresan

Levente Bara şi Alexandru Chiric au preluat brandul de batoane din fructe Nutribon. Noua fabrică va fi inaugurată la Ciugud, în luna mai

Stefana Muresan

TeCOMM 2016: Shopping-ul este o activitate de relaxare

Transilvania Business

POZITIV TB: Călin Mihoc – „Adevărații antreprenori nu se vor da bătuți, ci vor merge înainte”

Traian Dan

Compania Canadiană Celestica face concedieri colective la Borş

Traian Dan

MHP – A Porsche Company își extinde prezența internațională cu ocazia inaugurării celui de-al doilea birou din România, la Timișoara

Ligia Voro

BearingPoint sărbătorește 10 ani de succes cu #10DaysOfCaring

Nicolae Pop

Ziua Națională a Contabilului Român, la cea de-a XV-a ediție 

Ligia Voro

CJ | Târgul Agro – piaţa virtuală pentru hrană românească bună şi ieftină

Leave a Comment