Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Be an Innovator” 2018 – Lansăm o nouă ediție a concursului BearingPoint de idei inovatoare pentru studenți

Tinerii antreprenori, cu o idee de proiect inovatoare în domeniul digital, se pot înscrie chiar acum în cursa pentru premiile Be an Innovator, în valoare totală de 14 000 de euro, acordate de firma de consultanță BearingPoint
Firma de consultanță din domeniul managementului și tehnologiei, BearingPoint, încurajează din nou studenții să participe la concursul de idei și start-up-uri cu proiectele lor inovatoare care se potrivesc motto-ului „Go Digital”. Premiile acordate câștigătorilor vor avea o valoare totală de 14 000 de euro. În plus, BearingPoint va sprijini echipa câștigătoare timp de un an în realizarea proiectelor sale. Până în data de 3 aprilie 2018, studenții de la facultățile de business și tehnologie din România, Germania, Austria, și Elveția se pot înscrie pe site-ul www.bearingpoint.com/beaninnovator cu idei de proiecte orientate spre viitor și cu efecte durabile pentru a câștiga premiul Be an Innovator.
După primirea tuturor candidaturilor, BearingPoint România va alcătui o listă de echipe finaliste, urmând ca, în urma preselecției, cele mai bune proiecte să fie prezentate în data de 4 mai 2018, la Berlin, în fața unui juriu BearingPoint. Câștigătorii vor fi desemnați și premiați într-un cadru festiv. De asemenea, finala va oferi echipelor ocazia de a face schimb de idei cu alte start-up-uri, precum și cu partenerii și consultanții BearingPoint. Pentru a ajuta studenții și start-up-urile să pregătească prezentarea în fața juriului, BearingPoint oferă echipelor finaliste traininguri și coaching.
Schimb Internațional de idei
Concursul promovează schimbul de idei între participanți din România, Germania, Austria și Elveția și oferă posibilitatea de a transforma aceste idei în proiecte concrete.
„Edițiile precedente au arătat foarte clar cât de mult potențial de inovație și creativitate au studenții. Ne vom concentra pe digitalizare, o temă esențială în societatea și economia noastră. Astfel, studenții abordează direct provocările cu care se confruntă clienții noștri. Aștept cu nerăbdare să văd ce soluții vom găsi împreună”, a spus Kiumars Hamidian, Lider regional GCR (Germania, Cehia, România) și președintele juriului Be an Innovator.
Echipa care a câștigat anul trecut concursul este „Skipper” de la Universitatea St. Gallen din Elveția. Aceasta a dezvoltat un model de afaceri care să ofere întreprinderilor mici și mijlocii mai multă transparență a prețurilor și mai multe posibilități de benchmarking în domeniul logisticii containerelor de marfă. De la câștigarea premiului, Timarian Rust și Andreas Beirholm, membrii echipei „Skipper”, se află în faza de coaching și au astfel ocazia de a-și dezvolta în continuare planul de afaceri și de a pune bazele unui start-up.
Despre Be an Innovator
Prin intermediul concursului “Be an Innovator”, BearingPoint susține studenții de la facultăți de business și tehnologie de top din România, Germania, Austria și Elveția în dezvoltarea și realizarea ideilor de proiecte digitale, care stabliesc trend-urile pentru viitor. Prin intermediul concursului compania de consultanță își reafirmă angajamentul de a susține studenții, prin finanțarea de proiecte digitale și constuirea parteneriatelor pe termen lung cu aceștia. Concursul dorește să încurajeze participanții să aplice valorile și principiile care stau la baza firmei BearingPoint: pasiune, angajament, performanță de vârf, lucru în echipă și simț de răspundere.
Găsiți mai multe informații pe pagina concursului Be an Innovator
Despre BearingPoint
BearingPoint este o firmă independentă de consultanță în management și tehnologie, de origine europeană cu extindere la nivel global. Firma îşi desfășoară activitatea în trei domenii: Consulting, Solutions și Ventures.
Consulting cuprinde consultanța clasică, Solutions se concentrează pe soluții tehnice proprii în domenii precum transformare digitala, tehnologie de raportare reglementată și Advanced Analytics, și Ventures susține finanțarea și dezvoltarea start-up-urilor.
Printre clienții BearingPoint se numără multe companii și organizații de top din lume. Rețeaua globală de consultanță a BearingPoint are peste 10.000 de specialiști și deservește clienți din peste 75 de țări, cărora le garantează rezultate palpabile și succes de durată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aradul devine capitala mierii - O nouă ediție ARpicultura

Articolul următor

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin - noi planuri de dezvoltare, pe fondul creșterii cu 20% a capacităţii de producţie

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share