Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Familia Lazăr din Baia Mare, afaceri de peste 52 mil. euro din carne şi preparate

Familia Lazăr din Baia Mare, care produce carne şi preparate din carne în sistem integrat sub brandul Ferma Zootehnică, un business de 52 mil. euro în 2017, vrea să deschidă trei noi magazine anul acesta, ajungând astfel la un total de 28 de magazine proprii, scrie zf.ro.
„În prezent avem 25 de magazine proprii în judeţul Maramureş, iar în 2018 urmează să deschidem încă trei, în judeţele Cluj, Bistriţa-Nasăud şi încă unu în Maramureş. Deschiderea unui nou magazin presupune o investiţie de circa 100.000 de euro per unitate, investiţii pe care le realizăm prin credite bancare şi din profitul reinvestit“, a spus Florin Lazăr, proprietarul grupului de firme Ferma Zootehnică, potrivit sursei citate.
Familia Lazăr deţine în judeţul Maramureş 1.000 de hectare de teren, propria fabrică de furaje, şapte ferme în care cresc 2.000 de vaci, 1.000 de oi şi 7.000 de porci pe serie, un abator, două fabrici de procesare a cărnii şi propriul lanţ de magazine.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CNAIR: Au fost depuse 19 oferte pentru proiectarea şi execuţia celor trei loturi ale secţiunii de autostradă Suplacu de Barcău - Borş

Articolul următor

Bistrița: Sanovil a început construcția celei mai mari investiții private din regiune în domeniul sănătății

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share