Antreprenori Industrie Lideri si afaceri Maramureș Ultimele stiri

Familia Lazăr din Baia Mare, afaceri de peste 52 mil. euro din carne şi preparate

Familia Lazăr din Baia Mare, care produce carne şi preparate din carne în sistem integrat sub brandul Ferma Zootehnică, un business de 52 mil. euro în 2017, vrea să deschidă trei noi magazine anul acesta, ajungând astfel la un total de 28 de magazine proprii, scrie zf.ro.
„În prezent avem 25 de magazine proprii în judeţul Maramureş, iar în 2018 urmează să deschidem încă trei, în judeţele Cluj, Bistriţa-Nasăud şi încă unu în Maramureş. Deschiderea unui nou magazin presupune o investiţie de circa 100.000 de euro per unitate, investiţii pe care le realizăm prin credite bancare şi din profitul reinvestit“, a spus Florin Lazăr, proprietarul grupului de firme Ferma Zootehnică, potrivit sursei citate.
Familia Lazăr deţine în judeţul Maramureş 1.000 de hectare de teren, propria fabrică de furaje, şapte ferme în care cresc 2.000 de vaci, 1.000 de oi şi 7.000 de porci pe serie, un abator, două fabrici de procesare a cărnii şi propriul lanţ de magazine.

Related posts

Libra Internet Bank, profit de 91 milioane de lei pentru primele 9 luni, în creștere cu 21%

Papuc Irina

Bugetul UE 2018: Bilete de tren gratuite în peste 30 de țări pentru tineri

Stefana Muresan

SIXT Group România – creștere de 20% a business-ului și peste 20 de milioane de euro investiție în toate diviziile, în 2018

Nicolae Pop

Leave a Comment