Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistrița: Sanovil a început construcția celei mai mari investiții private din regiune în domeniul sănătății

Proprietarii spitalului privat Sanovil, care activează pe piaţa serviciilor medicale private din Bistriţa de un deceniu, au demarat un proiect de investiţii pentru realizarea unui spital de recuperare şi îngrijiri paleative cu 7 etaje și o suprafaţă de peste 3.000 mp.
Spitalul de Recuperare și Îngrijiri Paliative Sanovil va fi unul dintre cele mai moderne din țară și va fi dotat cu piscine de recuperare cu apă dulce și cu apă sărată, va dispune de toate mijloacele de recuperare umedă, împachetări cu nămol și parafină, salină, saună caldă, criosaună, va dispune de cele mai moderne mijloace de fizioterapie, roboți computerizați pentru recuperare, masaje terapeutice, trei săli de gimnastică de recuperare pentru diferite specialități, săli de recuperare ocupațională.
Spitalul va fi construit pe 7 nivele, la etajele 2, 3 și 4 vor fi amenajate un număr de 31 de saloane cu câte două paturi fiecare, adică un total de 62 de paturi, evident că saloanele vor dispune de cele mai bune condiții de viață pentru pacienții internați, pentru recuperare, cât și cei pentru îngrijiri paliative.
Din acţionariatul Sanovil fac parte Gavrilaş Mureşan (foto), care este şi medic primar în secţia de obstetrică-ginecologie, şi Cristian Mureşan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Familia Lazăr din Baia Mare, afaceri de peste 52 mil. euro din carne şi preparate

Articolul următor

BVB a premiat persoane şi companii marcante în 2017 pe piaţa de capital: Banca Transilvania - cea mai tranzacţionată acţiune

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share