Transilvania Business
Antreprenori Bistrița-Năsăud Investitii Sanatate Ultimele stiri

Bistrița: Sanovil a început construcția celei mai mari investiții private din regiune în domeniul sănătății

Proprietarii spitalului privat Sanovil, care activează pe piaţa serviciilor medicale private din Bistriţa de un deceniu, au demarat un proiect de investiţii pentru realizarea unui spital de recuperare şi îngrijiri paleative cu 7 etaje și o suprafaţă de peste 3.000 mp.
Spitalul de Recuperare și Îngrijiri Paliative Sanovil va fi unul dintre cele mai moderne din țară și va fi dotat cu piscine de recuperare cu apă dulce și cu apă sărată, va dispune de toate mijloacele de recuperare umedă, împachetări cu nămol și parafină, salină, saună caldă, criosaună, va dispune de cele mai moderne mijloace de fizioterapie, roboți computerizați pentru recuperare, masaje terapeutice, trei săli de gimnastică de recuperare pentru diferite specialități, săli de recuperare ocupațională.
Spitalul va fi construit pe 7 nivele, la etajele 2, 3 și 4 vor fi amenajate un număr de 31 de saloane cu câte două paturi fiecare, adică un total de 62 de paturi, evident că saloanele vor dispune de cele mai bune condiții de viață pentru pacienții internați, pentru recuperare, cât și cei pentru îngrijiri paliative.
Din acţionariatul Sanovil fac parte Gavrilaş Mureşan (foto), care este şi medic primar în secţia de obstetrică-ginecologie, şi Cristian Mureşan.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Americanii de la Yardi tind spre 1.000 de angajaţi în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Bitdefender semnează un acord cu producătorul de routere Netgear

Stefana Muresan

STIRIXIS GROUP inovează în design-ul spațiilor de birouri

Ligia Voro

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More