Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania, 75 mil. de euro de la BEI pentru finanțarea IMM-urilor

Banca Transilvania a primit 75 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Investiţii (BEI), prima tranşă a unui credit de 150 milioane euro, fondurile urmând să fie folosite pentru co-finanţarea unor proiecte derulate de IMM-uri.
”Acesta este a doua facilitate de credit luată de BT de la BEI pentru finanţarea IMM-urilor din România, cu o valoare totală de 150 milioane euro. Suntem convinşi că acest credit va contribui la eforturile noastre de a susţine antreprenorii locali. Suntem încântaţi că trei din cinci IMM+uri lansate anul trecut pe piaţa locală au ales să lucreze cu noi şi vrem să ne extindem portofoliul”, a spus Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania.
BT este a doua mare bancă din sistem, cu 500 de sucursale în toată ţara. Actualul împrumut de la BEI ridică valoarea totală a finanţărilor primite de la instituţia europeană în ultimii ani la un total de 300 milioane euro.
”Împrumutul va susţine investiţiile necesare pentru 3000 de afaceri locale. Ne vom concentra pe investiţii care susţin accelerarea creşterii economice şi care pot crea peste 37.000 de locuri de muncă în zone mai puţin dezvoltate ale României”, a declarat Andrew McDowell, vicepreşedinte BEI.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Clujul, pe harta mondială a științelor exacte. Sprijin financiar de 450.000 de lei din partea CJ

Articolul următor

Atlas Sport, cel mai de încredere brand în domeniul construcției terenurilor de sport

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share