Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MUREȘ: O nouă perspectivă. Unirii Park Residence

Un complex cu 72 de apartamente, acces controlat și locuri de joacă pentru copii va fi gata în primăvara anului 2018 în cartierul Unirii din municipiul Tîrgu Mureş. Proiectul a constituit o propunere interesantă pentru cei aflați în căutarea unei locuințe, iar, în această idee, dezvoltatorul are deja în vedere Unirii Park Residence 2.
 
Cererea mare de locuințe din ultimii ani a dus la apariția mai multor proiecte imobiliare, între care poate fi remarcată o investiție făcută de dezvoltatorul Florin Ștefan, în Cartierul Unirii. Interesul pentru această zonă, generoasă în terenuri și ferită de factori industriali care ar putea genera disconfort, a crescut de la an la an.
Complexul Unirii Park Residence este situat pe strada Hagi Stoian, cu acces din Strada Voinicenilor. Practic, locatarii de aici pot ajunge cu mașina până în centrul Tîrgu Mureșului în doar câteva minute.
Referitor la detaliile despre complex ar fi de amintit că acesta este format din 6 imobile cu regim de înălțime P+2 etaje. Înălțimea mică a unităților locative din Unirii Park Residence este un amănunt important, deoarece locatarii care caută zone liniștite, ferite de gălăgia și aglomerația urbană nu se simt confortabil în zone cu imobile foarte înalte.
Unitățile locative de la parter și etajul 1 au câte două camere, iar etajul 2 are apartamente cu 3 camere, stil PentHouse. Apartamentele cu două camere au între 56 și 62 mp, iar cele cu 3 camere au 80 de mp, la care se adaugă suprafața generoasă a teraselor.
Apartamentele sunt semifinisate, cei care doresc să își amenajeze locuința după propriul gust având astfel posibilitatea de a opta pentru propriile soluții. Viitorii locatari pot alege totuși și finisarea la cheie.
Materialele de construcții folosite și amenajările interioare sunt de foarte bună calitate, după cum spune dezvoltatorul. ”Avem 12 ani de experiență în acest domeniu, timp în care am construit peste două sute de imobile, deci cunoaștem foarte bine gusturile și exigențele clienților. În ultimii ani, cumpărătorii de case sau apartamente au devenit tot mai exigenți, ceea ce e firesc. În această idee, am folosit doar materiale premium, fie că vorbim despre partea de construcții, sau de amenajări interioare. În acest fel, le vom oferi viitorilor locatari un standard ridicat de confort și siguranță. Consider că proiectele de calitate și constructorii buni ne-au dat posibilitatea să ridicăm un complex modern, cu apartamente confortabile și beneficii care nu se rezumă doar la spațiile interioare”, a spus Florin Ștefan.
Conform informațiilor oferite de dezvoltator, complexul este împrejmuit, iar accesul va fi controlat, cu barieră. Mai mult, Unirii Park Residence va beneficia de locuri de joacă pentru copii amenajate, ceea ce le va oferi locatarilor un confort sporit. Proiectul a prevăzut și spații de parcare pentru fiecare apartament.
Costurile pentru apartamentele din Unirii Park Residence încep de la 41.800 euro și ajung până la 59.800 euro.
Interesul mare și încrederea în dezvoltator au făcut ca aproape toate apartamentele din Unirii Park Residence I să fie deja vândute. Vestea bună este că dezvoltatorul are deja în proiect al doilea complex, cu 18 blocuri, pentru care va începe lucrările în primăvara anului 2018.
 
Detalii Unirii Park Residence

Localizare: Str. Hagi Stoian
6 imobile cu regim de înălțime P+2 etaje
Total 72 apartamente
apartamente cu 2 camere tip 1
suprafață utilă 63 mp/construită 76 mp
compus din: hol intrare, living, bucătărie, dormitor,
baie cu geam, cămară, două balcoane
apartamente cu 2 camere tip 2
suprafață utilă 60 mp/construită 72 mp
compus din: hol intrare, living, bucătărie,
dormitor, baie cu geam, cămară, 2 balcoane
apartamente cu 2 camere tip 3
suprafață utilă 55 mp/construită 66 mp
compus din: hol intrare, living, bucătărie, dormitor
baie cu geam, balcon
apartamente cu 3 camere, gen PentHouse
suprafață utilă 80 mp + terasă 45 mp
compus din: hol intrare cu deschidere în living cu bucătărie și cămară,
ieşire la una dintre terase, dormitor cu ieșire la o altă terasă, baie cu geam, casa scării etaj interior, dormitor cu dressing, baie şi ieșire la terasa de pe acoperiș
Specificaţii:
Utilităţi
• Utilități generale: curent, apă, canalizare, gaz
• Sistem încălzire: centrală proprie, calorifere
Finisaje
• Ferestre cu geam termopan: PVC
• Izolaţii termice: exterior
• Pereți: vopsea lavabilă
Dotări
• Alte spații utile: terasă, debara
• Contorizare: contor gaz, apometre
• Dotări imobil: interfon
Alte detalii zonă
• Iluminat stradal
Florin Marcel SANDOR

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MUREȘ: Citadela Residence. Fortăreața din mijlocul cetății. Un concept distinct

Articolul următor

Coresi Avantgarden – proiect de regenerare urbană în Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share